Alexandra Fasulo: Η νεαρή που κατάφερε στα 29 της να διαθέτει έξι πηγές εσόδων

Alexandra Fasulo: Η νεαρή που κατάφερε στα 29 της να διαθέτει έξι πηγές εσόδων

Τα πέντε πράγματα τα οποία αρνείται να αγοράσει

Η Alexandra Fasulo είναι μόλις 29 χρονών και ασχολείται με έξι πράγματα από τα οποία λαμβάνει χρήματα.

Είναι συγγραφέας κειμένων, ασχολείται με χορηγίες, πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων, πωλήσεις μαθημάτων, κέρδη από διαφημίσεις και έσοδα συνεργατών. Ενώ έχει και το δικό της podcast που λέγεται Freelance Fairytales και μιλάει για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Διάβασε Επίσης: Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Meta ανοίγει τις πόρτες του

Πέρυσι, το καθαρό της εισόδημα ανήλθε σε λίγο παραπάνω από 400.000 δολάρια και διαθέτει επίσης τρία ακίνητα που κοστίζουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Για να μπορεί να έχει τη ζωή αυτή και να εξοικονομεί τα χρήματα της, αρνείται κατηγορηματικά να ξοδέψει χρήματα:

1. Επώνυμα ρούχα και ακριβές τσάντες

«Ο κανόνας μου είναι να μην ξοδεύω περισσότερα από 2.500 δολάρια το χρόνο σε ψώνια. Όχι μόνο εξοικονομώ χρήματα με αυτόν τον τρόπο, αλλά βοηθάω και το περιβάλλον δωρίζοντας όλα τα αχρησιμοποίητα ρούχα μου στην Goodwill».

2. Πτήσεις χωρίς έκπτωση

Η πιστωτική κάρτα της συγκεντρώνει ταξιδιωτικούς πόντους κάθε φορά που ξοδεύει χρήματα σε φαγητό και ταξίδια, και δεδομένου ότι ξοδεύει περισσότερα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, η κάρτα της καλύπτει σχεδόν πάντα τις πτήσεις και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

3. Ενοίκιο

Η Alexandra Fasulo εξηγεί επίσης πως προτιμά να μένει σε δικό της ακίνητο παρά να ξοδεύει χρήματα για ενοίκιο.

«Αγόρασα το πρώτο μου ακίνητο, στο οποίο μένω αυτήν τη στιγμή, τον Μάρτιο του 2021 – στη συνέχεια, αγόρασα ένα επενδυτικό ακίνητο στο Μαϊάμι τον Οκτώβριο του 2021 και ένα άλλο τον Μάρτιο του 2022 τα οποία αυτή τη στιγμή ενοικιάζω και έτσι πληρώνω τα στεγαστικά δάνεια και άλλα έξοδα», αναφέρει.

«Στο σπίτι που μένω τώρα, το ποσό που πληρώνω για το στεγαστικό μου δάνειο είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, μικρότερο από αυτό που θα πλήρωνα για να ενοικιάσω το ίδιο σπίτι», προσθέτει.

4. Ποτά μετά τις 8 μ.μ.

«Είμαι πρωινός τύπος, οπότε το happy hour λειτουργεί τέλεια με το πρόγραμμα μου. Ψάχνω πάντα προσφορές σε τοπικά εστιατόρια και μπαρ, ειδικά όταν ταξιδεύω», σημειώνει η 28χρονη. «Έτσι το κόστος μπορεί να μειωθεί στο 1/3 συγκριτικά με το αν δειπνούσα στις 8 μ.μ.».

5. Ταξί για αποστάσεις μικρότερες των 5 χλμ.

«Εάν ένας προορισμός βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ., θα περπατήσω μέχρι εκεί για άσκηση αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων. Όταν ταξιδεύω, αυτός ο κανόνας μου επιτρέπει να εξερευνώ ολόκληρες πόλεις και να μην ξεφεύγω από τον προϋπολογισμό», δηλώνει.

«Προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον 12.000 βήματα την ημέρα, ακόμη και όταν είμαι σπίτι στη Νοτιοδυτική Φλόριντα, οπότε προγραμματίζω τις μέρες μου ώστε να μπορώ να μετακινούμαι περπατώντας. Ελέγχω επίσης τον χάρτη εκ των προτέρων για να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν πεζοδρόμια», ανέφερε.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι η Γαλλίδα καλόγρια André

Loader