Anna Delvey: Κάνει διαγωνισμό για να αποκαλύψει το αληθινό όνομα του πρώην της

Anna Delvey: Κάνει διαγωνισμό για να αποκαλύψει το αληθινό όνομα του πρώην της

Η fake κληρονόμος εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία

Η fake κληρονόμος ή αλλιώς Anna Delvey, της οποίας η ζωή έγινε σειρά στο Netflix, με το όνομα “Inventing Anna”, φαίνεται να μην έχει σταματημό, αφού προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την όποια κατάσταση με σκοπό να βγάλει χρήματα.

Όπως ανέφερε η Anna Delvey - ή Sorokin όπως είναι το πραγματικό της επώνυμο - στον λογαριασμό της στο Instagram - μέσω ενός storie - θα διεξάγει διαγωνισμό ανάμεσα στα media, επιλέγοντας σε ποιον θα αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του πρώην συντρόφου της. Φυσικά, πάντα, με χρηματικό αντάλλαγμα! Η προσφορά ξεκινάει από τα 10.000 δολάρια και όπως δήλωσε η ψεύτικη κληρονόμος: Ας κερδίσει ο καλύτερος. 

Διάβασε Επίσης: Inventing Anna: Το no1 του Netflix είναι αληθινή ιστορία

1

Πηγή φωτογραφίας

Διάβασε Επίσης: 3+1 σειρές για να δεις μετά το “ Tinder Swindler” και το “Inventing Anna”

Σημειώνεται ότι στη σειρά, ορισμένα από τα ονόματα των πρωταγωνιστών δεν είναι αληθινά, καθώς οι ίδιοι δεν θέλησαν να φανερώσουν την ταυτότητα τους. Έτσι και ο πρώην σύντροφος της Anna, που στη σειρά έχει το όνομα Chase, δεν αποκάλυψε το όνομά του. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο άρθρο όπου βασίστηκε και  η σειρά, που είχε την υπογραφή της δημοσιογράφου, Jessica Pressler, ο πρώην σύντροφος της αναφέρεται ως "γνωστός futurist". 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader