3+1 σειρές για να δεις μετά το “ Tinder Swindler” και το “Inventing Anna”

3+1 σειρές για να δεις μετά το “ Tinder Swindler” και το “Inventing Anna”

Αν σε “κέρδισαν” οι δύο σειρές, τότε πάρε σημειώσεις για τις επόμενες

Μεγάλη απήχηση φαίνεται να έχουν οι σειρές του Netflix “ Tinder Swindler” και “Inventing Anna”.

Οι δύο σειρές, “Tinder Swindler” και “Inventing Anna”, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Netflix και μας δείχνουν τις πραγματικές ιστορίες δύο απατεώνων μπήκαν από την πρώτη στιγμή στο top10 του Netflix, γεγονός που δείχνει ότι προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού. 

Και γιατί όπως φαίνεται τέτοιου είδους ταινίες και σειρές “αφορούν” το κοινό, ψάξαμε και βρήκαμε 3+1 σειρές που αξίζει να δεις μετά Tinder Swindler” και “Inventing Anna”

Διάβασε Επίσης: Inventing Anna: Το no1 του Netflix είναι αληθινή ιστορία

The Stranger (2020)

Η σειρά θρίλερ, “The Stranger”, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Harlan Coben. Ο Adam Price, είναι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών μέχρι που η ζωή του ανατρέπεται όταν η συναντάει έναν άγνωστο, ο οποίος του αποκαλύπτει ένα μυστικό της γυναίκας του. Η πληροφορία που θα λάβει ο Adam θα τον βάλει σε ένα κόσμο γεμάτο κινδύνους και ψέματα που μέχρι τότε δεν είχε ιδέα. 

Dirty John (2020)

Η σειρά “Dirty John” περιλαμβάνει δύο πραγματικές υποθέσεις - και δύο seasons - από το ομώνυμο podcast Christopher Goffard το 2017. Η σειρά πήρε το όνομα της από την πρώτη ιστορία που περιγράφει τη ζωή του απατεώνα John Meehan, γνωστό ως Dirty John, ενώ η δεύτερη αναφέρεται στην ιστορία της Betty Broderick.  

Διάβασε Επίσης: Ο «Απατεώνας του Tinder» “έκοβε” βόλτες και στη Λεμεσό

The Serpent (2021)

Η ταινία “The Serpent” παρακολουθεί το διεθνές κυνήγι του κατά συρροή δολοφόνου Charles Sobhraj στην Ασία. 

Stay Close (2021)

Η μίνι σειρά “Stay Close” βασίζεται στο μυθιστόρημα του Harlan Coben από το 2012 και αφηγείται την ιστορία εξαφάνισης του Carlton Flynn, η οποία συνέβη ακριβώς 17 χρόνια μετά την αντίστοιχη του Stewart Green, πυροδοτώντας μία αλυσιδωτή αντίδραση στις ζωές των οικογενειών και των δύο εμπλεκομένων, επιφέροντας ανατροπές. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader