Απίστευτος τύπος πάει με άλογο στη δουλειά λόγω της αύξησης καυσίμων (Βίντεο)

Απίστευτος τύπος πάει με άλογο στη δουλειά λόγω της αύξησης καυσίμων (Βίντεο)

Τα χρήματα που γλίτωσε

Ένας απίστευτος τύπος στη Γαλλία πάει παρέα με το άλογο του κάθε πρωί στη δουλειά, αφού η αύξηση καυσίμων δεν του άφησε άλλη επιλογή.

Ο λόγος για τον 21χρονο Louis Geneix που η τιμή της βενζίνης, η οποία έχει ακριβύνει αρκετά  τον ανάγκασε να κάνει το άλογο του όχημα για τη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει χρήματα. Ο 21χρονος μίλησε στο francetvinfo.fr για την περίεργη απόφαση που πήρε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μια συζήτηση που είχε με το αφεντικό του για την αύξηση της τιμής στα καύσιμα.

Διάβασε Επίσης: Η Frances κέρδισε 115 εκατ. λίρες στη λοταρία και δώρισε πάνω από τα μισά: «Έχω εθιστεί»

«Έπρεπε να γεμίσει το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα και του είπα να πάρει ένα ηλεκτρικό αμάξι, δεδομένης της τιμής του ντίζελ. Μου είπε ότι εγώ ήμουν ήσυχος γιατί είχα το άλογό μου. Ήρθα λοιπόν καβάλα στο άλογο» είπε χαρακτηριστικά.

«Μου πήρε λιγότερο από μία ώρα για να έρθω. Ακολουθώ την κανονική διαδρομή και το άλογό μου έχει συνηθίσει τα αυτοκίνητα. Αν έχει ομίχλη, βάζω ένα κίτρινο γιλέκο και ένα φωσφορίζον σημάδι στην ουρά του αλόγου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διάβασε Επίσης: Νότια Κορέα: Η ξεπερασμένη εταιρική κουλτούρα που «εισβάλλει» στον προσωπικό χρόνο των εργαζομένων

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο μισθός του είναι 1.200 ευρώ τον μήνα και σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων που θέλει να κάνει, είπε «δεν έχω υπολογίσει τις οικονομίες που πρόκειται να κάνω, αλλά νομίζω ότι το ποσό θα είναι πολύ καλό. Τον Δεκέμβριο γλίτωσα περίπου 80 ευρώ ντίζελ. Έχω περιορίσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο».

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader