Ατρόμητη 4χρονη κάνει snowboard και δίνει μαθήματα ζωής με αυτά που λέει

Ατρόμητη 4χρονη κάνει snowboard και δίνει μαθήματα ζωής με αυτά που λέει

Το βίντεο της μικρής έγινε viral

Viral έγινε το βίντεο μιας 4χρονης που μιλάει στον εαυτό της όσο κάνει snowboard για τον πιο γλυκό λόγο.

Η 4χρονη, Όμπριν Ρόμπερτ που είναι η πρωταγωνίστρια του βίντεο λατρεύει το snowboard. Πριν κατέβει, λοιπόν, τις πλαγιές στο χιονοδρομικό κέντρο White Pass, νοτιοανατολικά του εθνικού πάρκου Mt. Rainier, ο πατέρας της έβαλε ένα μικρόφωνο μέσα στην στολή της του σκι προκειμένου να ανακαλύψει τι μπορεί να λέει η μικρή την ώρα που κάνει snowboard. Και η απάντηση που πήρε τον ενθουσίασε.

Διάβασε Επίσης: Δεν μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου της και.. το πλήρωσε ακριβά

Η μικρή κατεβαίνοντας με ταχύτητα τα χιονισμένα βουνά και φορώντας στολή δεινόσαυρου ακούγεται να λέει: : «Πάμε μπαμπά». Ενώ συνεχίζοντας λέει «ας πάμε από αυτό το μυστικό μονοπάτι. Δεν θα πέσω… ίσως να πέσω. Δεν πειράζει, γιατί όλοι πέφτουμε» συνεχίζει.

Στο τέλος η Όρμπιν πέφτει, αλλά χωρίς ίχνος απογοήτευσης ξεσπά σε γέλια και ενώ προσπαθεί να σηκωθεί κάνει άλλο ένα αστείο για την πτώση της, αποκαλώντας τον εαυτό της «κολλημένο-σαυρο».

Διάβασε Επίσης: Πατέρας μαζεύει υπογραφές για να γίνει η περίοδος των κοριτσιών δικαιολογημένη απουσία στο σχολείο 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον πατέρα της Όμπριν και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από ένα εκατομμύριο likes. Επιπλέον, έλαβε χιλιάδες σχόλια από κόσμο που της έγραψε ότι πήραν μαθήματα ζωής από την ατρόμητη 4χρονη.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader