Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο

Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο

Οι 6+1 σειρές που θα απολαύσουμε

Ένας μήνας γεμάτος νέες προσθήκες σε σειρές είναι ο Ιούνιος στο Netflix. Η αγαπημένη μας πλατφόρμα φρόντισε να γεμίσει το καλοκαίρι μας ενδιαφέρουσες σειρές ξεκινόντας από τον πρώτο κιόλας μήνα του καλοκαιριού. Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, αναμένουμε να δούμε τις πρεμιέρες των παρακάτω σειρών στις οθόνες μας.

Maldivas (15/6)

Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

God's Favorite Idiot (15/6)

Η Melissa McCarthy, πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Ben Falcone σ' αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή. 

Love & Anarchy: Season 2 (16/6)

Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Sofie να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Max στο χάος.

You Don't Know Me (17/06)

Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

Διάβασε Επίσης: Στο βιβλίο Guinness η κρεμαστή γυάλινη γέφυρα του Βιετνάμ

The Umbrella Academy: Season 3 (22/6)

Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν. 

Queen (23/6)

Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του.

Διάβασε Επίσης: Αυτές οι χώρες δίνουν δωρεάν εισιτήρια για τα μέσα μεταφοράς

Man Vs Bee (24/6)

Ο Βρετανός κωμικός Rowan Atkinson ("Mr. Bean") πρωταγωνιστεί σ' αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader