Δωρητής σπέρματος έγινε πατέρας 15 παιδιών αλλά έκρυψε ότι έχει γενετική πάθηση

Δωρητής σπέρματος έγινε πατέρας 15 παιδιών αλλά έκρυψε ότι έχει γενετική πάθηση

Εξαπατούσε γυναίκες μέσω social media

Άντρας από τη Βρετανία με ανίατη γενετική πάθηση διαφήμιζε τον εαυτό του ως δωρητή σπέρματος και απέκτησε συνολικά 15 παιδιά.

Ο James MacDougall είχε βάλει αγγελία στο Facebook ότι μπορεί να δωρήσει το σπέρμα του σε γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, ωστόσο απέκρυψε το γεγονός πως πάσχει από το γενετικη πάθηση.

Ο 37χρονος έχει το σύνδρομο εύθραυστου Χ που προκαλεί αναπτυξιακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων μαθησιακών δυσκολιών και γνωστικών διαταραχών. Η αγγελία του Βρετανού είχε προσελκύσει πολλες γυναίκες με αποτέλεσμα τώρα να έχει 15 παιδιά.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Το δικαστήριο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, με σκοπό να σταματήσει την παραβατική αυτή συμπεριφορά, ενώ απέρριψε τα αιτήματα που είχε κάνει για γονική ευθύνη ή επαφή με ορισμένα από τα ανήλικα.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Οι γιατροί έχουν εκφράσει έντονες ανησυχίες για την ανάπτυξη ενός από τα παιδιά, το οποίο δεν έχει μιλήσει σε ηλικία 3 ετών. Παράλληλα, υπάρχει διερεύνηση καταγγελιών πως ο 37χρονος προκάλεσε μώλωπες σε ένα άλλο από τα παιδιά.

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Η δικαστής Nathalie Lieven τον περιέγραψε ως «ένα πολύπλοκο άτομο» που έχει διαγνωστεί με μαθησιακές δυσκολίες και ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

Loader