«Ελευθερώστε την Anna Delvey»: Η έκθεση έργων τέχνης της πραγματικής Anna Sorokin

«Ελευθερώστε την Anna Delvey»: Η έκθεση έργων τέχνης της πραγματικής Anna Sorokin

Το 25% των εσόδων της έκθεσης θα δοθούν για την κάλυψη των νομικών εξόδων της

Η Anna Sorokin έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ντοκιμαντέρ “Inventing Anna” του Netflix, στο οποίο παρουσιάζεται η ζωή και οι άπατες που έκανε.

Η ίδια τώρα ετοιμάζει έκθεση έργων τέχνης μαζί με τον επίσης «πρώην απατεώνα» Alfredo Martinez. Ο άντρας είχε καταδικαστεί για πώληση πλαστών έργων που είχε δήθεν δημιουργήσει ο Jean Michel Basquiat. Ο Martinez όταν είδε το ντοκιμαντέρ, κατάλαβε πως η Sorokin ήταν η «αδελφή ψυχή» του.

Διάβασε Επίσης: Παράλυτος ασθενής μπορεί πλέον να επικοινωνήσει έπειτα από εμφύτευση συσκευής στον εγκέφαλο του 

' '

Οι δύο τους συνεργάζονται για την έκθεση έργων τέχνης με τίτλο «Ελευθερώστε την Anna Delvey» . Μεταξύ των πέντε έργων της Sorokin που θα φιλοξενήσει η έκθεση είναι και το «Στείλτε Bitcoin» που η «απατεώνισσα» φιλοτέχνησε μέσα στις φυλακές.

Στο έργο αυτό βλέπουμε την ίδια με τις χειροπέδες να κρέμονται από τα δάκτυλα της ενώ χρησιμοποιεί το JPay, ένα σύστημα πληρωμών για φυλακισμένους.

Διάβασε Επίσης: Florida: Διαμαρτυρίες για το νόμο που απαγορεύει τα μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού 

«Είμαι απατεώνισσα-καλλιτέχνης και βοηθώ συνάδελφο να κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της τέχνης από τη φυλακή», λέει η συν-επιμελήτρια της έκθεσης Julia Morison. Το 25% των εσόδων της έκθεσης θα δοθούν για την κάλυψη των νομικών εξόδων της Sorokin.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader