Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca Cola και θα ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα”

Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca Cola και θα ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα”

Ο Musk τρολάρει τους επικριτές του με αλλεπάλληλα tweets

Θέμα των ημερών αποτελεί η αγορά του Twitter από τον Elon Musk, με τον μεγιστάνα να τρολάρει τους επικριτές του με απανωτές αναρτήσεις και ειρωνική διάθεση.

«Η επόμενη εξαγορά μου θα είναι η Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη» στο αναψυκτικό, έγραψε ο μεγιστάνας των Tesla και Space X που αγόρασε την πλατφόρμα των σχεδόν 400 εκατομμυρίων χρηστών, έναντι 44 δισ. Δολαρίων.

 

Ο Musk είχε εκφράσει αρκετές φορές την άποψη ότι οι ελεγκτές περιεχομένου του Twitter το «παρακάνουν και παρεμβαίνουν υπερβολικά» στην πλατφόρμα, την οποία θεωρεί ως την «de facto πλατεία του διαδικτύου». «Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας», δήλωσε. 

Διάβασε Επίσης: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι η Γαλλίδα καλόγρια André

«Μιλώντας για ελευθερία του λόγου, απλώς εννοώ αυτό που σημαίνει και για τον νόμο. Είμαι κατά της λογοκρισίας που ξεπερνά τα όρια του νόμου. Αν οι άνθρωποι θέλουν λιγότερη ελευθερία έκφρασης, θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να ψηφίσει νόμους. Ως εκ τούτου, το να υπερβεί κανείς τον νόμο είναι αντίθετο στη θέληση του λαού», αναφέρει ο Musk σε tweet που έχει «καρφιτσώσει» στην κορυφή του επίσημου προφίλ του.

 

Τα Tweets του συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα: «Για να αξίζει το Twitter την εμπιστοσύνη του κοινού, πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να ενοχλεί εξίσου την ακροδεξιά και την ακροαριστερά», έγραψε και λίγο αργότερα σχολίασε πως τα ιδιωτικά μηνύματα στο Twitter θα πρέπει να έχουν κρυπτογράφηση από άκρη σε άκρη όπως το Signal, ώστε κανείς να μην μπορεί να κατασκοπεύσει ή να χακάρει τα μηνύματά.

Διάβασε Επίσης: Η αγορά του Twitter από τον Elon Musk έστρεψε χρήστες στο Mastodon

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα ούτε κάποια από τα meme για την εξαγορά του αιώνα.

 

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Loader