Ετοιμάζουν κατηγορητήριο για την εκπομπή του Λιάγκα

Ετοιμάζουν κατηγορητήριο για την εκπομπή του Λιάγκα

Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τα σχόλια για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Έπειτα από πολλές καταγγελίες στα γραφεία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, η Ανεξάρτητη Αρχή ετοιμάζεται να παρέμβει για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη Πέμπτη. 


ΜΑΘΕ ΕΔΩ: Ο Λιάγκας είναι λαλάκας και αυτό φαίνεται


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ανατέθηκε στους νομικούς συμβούλους να εξετάσουν και να συντάξουν το κατηγορητήριο, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, για να κληθεί σε απολογία ο σταθμός την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι αιτία για την παρέμβαση του ΕΣΡ είναι τα σχόλια του παρουσιαστή και των συνεργατών του για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ. 

Μετά την απολογία των δικηγόρων και των εκπροσώπων του καναλιού, θα γίνει, με συνοπτικές διαδικασίες, η συνεδρίαση των μελών του ΕΣΡ, έτσι ώστε να πάρουν απόφαση για τα όσα έλαβαν χώρα και έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις από Ενώσεις και απλούς τηλεθεατές. Μάλιστα φέρεται να είναι από τις λίγες φορές που ενεργοποιείται η διαδικασία του κατεπείγοντος.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 

Οι κοτάρες στο πανέλ του Λιάγκα κοιμούνται ήσυχα;

Βιασμός σε απευθείας σύνδεση


Τα μέλη του ΕΣΡ φέρονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφασισμένα να κινηθούν πολύ γρήγορα έτσι ώστε να μην αφήσουν περιθώρια καθυστερήσεων, αναβολών και προσπέρασης των συμβάντων. 

Loader