Halftime: Πλησιάζει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez και έχουμε το πρώτο trailer

Halftime: Πλησιάζει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez και έχουμε το πρώτο trailer

Η λαμπερή σταρ αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά της

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο αποκαλυπτικό trailer για το ντοκιμαντέρ της ζωής της Jennifer Lopez.

Μέσα από το πρώτο trailer του “Halftime” βλέπουμε τη λαμπερή σταρ να κοιτάζει την πορεία της χωρίς να φοβάται να τσαλακωθεί και να αποκαλύψει τα πραγματικά της συναισθήματα. Η Jennifer Lopez μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της, αλλά και τις ανασφάλειες που είχε. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το ντοκιμαντέρ “Halftime” συμπεριλαμβάνει υλικό από τα παρασκήνια των εμφανίσεων της, μεταξύ των οποίων βλέπουμε και το λαμπερό show της στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020.

«Προσπαθώ να σας δώσω κάτι με ουσία, όχι απλώς να κουνάμε του ποπούς μας», «θέλω κάτι αληθινό» ακούμε την JLo να λέει στο trailer. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει επίσης πλάνα από την ερμηνεία της στην ορκωμοσία του προέδρου, Joe Biden, όπου τραγούδησε τα «This Land Is Your Land» και «America, the Beautiful», καθώς και στιγμές από τα παρασκήνιά της κατά τη διάρκεια της ταινίας «Hustlers» του 2019.

Διάβασε Επίσης: Πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία έκανε διακρίσεις κατά γυναικών και θα το πληρώσει ακριβά

Το “Halftime” θα αντικατοπτρίζει ολόκληρη την καριέρα της Lopez, από τις αρχές όταν ξεκίνησε από τη γειτονιά Castle Hill μέχρι και τη φήμη που απέκτησε μέχρι σήμερα.  «Το κάνω αυτό, όχι για ένα βραβείο – το κάνω για να συνδεθώ με τον κόσμο και να τους κάνω να νιώσουν πράγματα, γιατί κι εγώ θέλω να νιώσω κάτι», λέει στο trailer του ντοκιμαντέρ Halftime στο Netflix.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Halftime” επιλέχθηκε τον Απρίλιο να ανοίξει το Tribeca Festival 2022. Στο Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Amanda Micheli. Στο ντοκιμαντέρ επίσης θα συμμετέχει και ο Ben Affleck, ο οποίος μιλάει για τη σχέση του με την Jennifer Lopez τότε και τώρα.

Διάβασε Επίσης: Το Street Food Festival Cyprus ανοίγει τα φτερά του για Ευρώπη!

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader