Harry - Meghan: Η νέα κόντρα που γεννήθηκε με τον Κάρολο

Harry - Meghan: Η νέα κόντρα που γεννήθηκε με τον Κάρολο

Η άρνηση τους να γνωρίσει ο πρίγκιπας την κόρη τους

Ο πρίγκιπας Κάρολος ακόμη δεν έχει γνωρίσει από κοντά την μικρή Νταϊάνα και είναι κάτι που επιθυμεί πολύ.

Πηγές αναφέρουν πως ο πρίγκιπας είναι αρκετά στεναχωρημένος που δεν έχει γνωρίσει καλά τα εγγόνια του. Ο Harry έχει ζητήσει από το δικαστήριο αναθεώρηση καθώς θέλει να μετακομίσει με την Meghan Μarkle και τα παιδιά τους στην Αγγλία, αλλά δεν μπορούν γιατί δεν νιώθουν ασφάλεια.

Η Mirror αναφέρει ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια του μικρότερου γιου του, καθώς δεν έχει γνωρίσει ακόμη την εγγονή του Lilibet, ηλικίας επτά μηνών. Η τελευταία φορά που είδε τον εγγονό του Archie, δύο ετών, ήταν όταν το παιδί ήταν μόλις έξι μηνών. Ούτε η Markle ούτε ο Archie έχουν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που έφυγαν το 2020. 

Η Βασίλισσα επίσης δεν έχει γνωρίσει τη δισέγγονή της, το όνομα της οποίας είναι εμπνευσμένο από το παρατσούκλι της, ούτε ο πρίγκιπας Willian, η Kate Middleton, οι πρίγκιπες George  και ο Louis και η πριγκίπισσα Charlotte. 

Μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον νομικό εκπρόσωπο του πρίγκιπα Harry το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, σχετικά με τον κίνδυνο ασφάλειας των Sussexes στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι πάντα το σπίτι του πρίγκιπα Harry και μια χώρα στην οποία θέλει η γυναίκα και τα παιδιά του να είναι ασφαλή. Η έλλειψη αστυνομικής προστασίας, αποτελεί πολύ μεγάλο προσωπικό κίνδυνο. 

«Ο πρίγκιπας Harry ελπίζει ότι η αίτησή του – μετά από σχεδόν δύο χρόνια εκκλήσεων για ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο – θα επιλύσει αυτή την κατάσταση». 

Διάβασε Επίσης: Πάρις Χίλτον: Κόπηκε από το Netflix η εκπομπή της 

Όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα νέα ότι ο πρίγκιπας Harry σχεδιάζει να ζητήσει δικαστική αναθεώρηση σε σχέση με την ασφάλεια της οικογένειάς του, ένας βασιλικός εκπρόσωπος είπε στο Harper’s Bazaar ότι ο δούκας του Sussex θέλει να μετακομίσουν με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν νιώθει ασφαλής ως αποτέλεσμα των αυξημένων προσωπικών απειλών. 

Συζητήσεις για οικογενειακή επανένωση μεταξύ των βασιλικών μελών, του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle – που ανακοίνωσαν ότι αποχωρούσαν από τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους τον Ιανουάριο του 2020 πριν από τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ – λέγεται ότι συζητήθηκαν από τον Πρίγκιπα Κάρολο πριν από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους. 

Μια πηγή είπε στη Mirror : «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας στεναχωρήθηκε που δεν είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του, του λείπουν πραγματικά.» 

«Αυτό είναι κάτι που ελπίζει να διορθώσει και γι’ αυτό έκανε αυτή την πράξη προς τον Harry, τη Meghan και τα παιδιά. Θέλει να μείνουν μαζί του αν και εκείνοι το επιθυμούν, να γυρίσουν σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα». 

Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν ο πρίγκιπας Harry και η οικογένειά του θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο Platinum Jubilee της Βασίλισσας τον Ιούνιο. 

Ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή μνήμης του αείμνηστου παππού του πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο του περασμένου έτους, έχασε την ασφάλειά του που χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους τη στιγμή που αυτός και η Markle παραιτήθηκαν από τα ανώτερα βασιλικά τους καθήκοντα. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex χρηματοδοτούν πλέον ιδιωτικά την ασφάλειά τους στις ΗΠΑ. 

Πηγή

Loader