Η Charli D’Amelio είναι Tik Toker και έχει περισσότερα χρήματα από κορυφαίους CEOs

Η Charli D’Amelio είναι Tik Toker και έχει περισσότερα χρήματα από κορυφαίους CEOs

Eίναι μόλις 17 χρονών

Έχει 17,5 εκατομμύρια δολάρια από προώθηση προϊόντων που κάνει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ανεβάζει βιντεάκια το 2019 και το περιεχόμενο τους έχει να κάνει με το χορό, μιας και η ίδια από ηλικία 10 χρονών, έκανε μαθήματα χορού. Οικονομικά έχει ξεπεράσει τον CEO της McDonald.

Μπορεί οι περισσότεροι 17χρονοι να δανείζονται ακόμα χρήματα από τους γονείς τους ή να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα για το χαρτζηλίκι τους, υπάρχει όμως και μια συνομήλική τους που βγάζει ήδη περισσότερα χρήματα και από τους top CEOs του κόσμου.

Η διάσημη TikToker, Charli D’Amelio, κατάφερε να συγκεντρώσει έσοδα 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την προώθηση προιόντων στη δημοφιλή πλατφόρμα, το λανσάρισμα της δικής της σειράς ρούχων αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια ριάλιτι εκπομπή, projects που ξεκίνησε χάρη στη δόξα που της χάρισε το TikTok. 

Διάβασε Επίσης: Πάρις Χίλτον: Κόπηκε από το Netflix η εκπομπή της 

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η D’Amelio έβγαλε περισσότερα χρήματα από τον CEO της McDonald που κερδίζει 10.8 εκατομμύρια τον χρόνο, αλλά και τον Tim Cook της Apple που έβγαλε το 2020 14.7 εκατομμύρια δολάρια. 

Ποια είναι η Charli D’Amelio 

H Charli μεγάλωσε στο Connecticut και ασχολούταν επαγγελματικά με τον χορό για 10 χρόνια πριν ξεκινήσει να φτιάχνει βίντεο στο TikTok. 

Από το 2019 ξεκίνησε να ανεβάσει συστηματικά βίντεο που την δείχνουν να χορεύει. Πλέον είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο TikTok, 125 εκατομμύρια followers, ενώ ήταν η πρώτη που συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια αλλά και 100 εκατομμύρια followers στο TikTok. 

Πηγή

Loader