Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας

Η Μόνικα Μπελούτσι, η Ιταλίδα ντίβα της μεγάλης οθόνης, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο μέσα στο 2019, ενσαρκώνοντας τη Μαρία Κάλλας, την Ελληνίδα ντίβα της όπερας! 

Πιο συγκεκριμένα, η αισθησιακή 55χρονη Ιταλίδα ηθοποιός, εμφανίστηκε στο Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, στην παράσταση με τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires», η οποία έκανε πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου του 2019.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστική είδηση της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η χολιγουντιανή σταρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με εγχώριο θεατρικό παραγωγό, για να «μεταφέρει» την συγκεκριμένη παράσταση στην Αθήνα.

Μάλιστα, το μόνο που, ουσιαστικά, εκκρεμεί, είναι να αποφασιστούν η ακριβής ημερομηνία της παράστασης, καθώς και το θέατρο που θα τη φιλοξενήσει.

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση η εντυπωσιακή ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα “ναι” παρά τον φόβο μου, ένα “ναι” από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Στην εν λόγω παράσταση, η Μόνικα Μπελούτσι «ακολουθεί» την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές «χρωματίζεται» από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και προσωπικές δοκιμασίες.

Πηγή


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 

Μαρία Κάλλας "Μη μου μιλάς για κανόνες. Όπου μένω φτιάχνω τους αναθεματισμένους κανόνες"

Τραγουδά το... ολόγραμμα της Κάλλας


 

 

Loader