Η σειρά “The Girl From Plainville” είναι η αληθινή ιστορία της καταστροφικής σχέσης δύο εφήβων

Η σειρά “The Girl From Plainville” είναι η αληθινή ιστορία της καταστροφικής σχέσης δύο εφήβων

Ο θάνατος του 18χρονου αγοριού και η εμπλοκή της κοπέλας του

Μίνι σειρά με τον τίτλο «The Girl From Plainville» και πρωταγωνίστρια την Elle Fanning, γίνεται η πρωτοφανής υπόθεση της έφηβης Michelle Carter που έσπρωξε στην αυτοκτονία τον έφηβο φίλο της Conrad Roy.

Άλλη μια αληθινή ιστορία γίνεται σειρά. Συγκερκιμένα πρόκειται την ιστορία μιας έφηβης από την Μασαχουσέτη που καταδικάστηκε για ακούσια ανθρωποκτονία για τον ρόλο της στην αυτοκτονία του φίλου της. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου στο Hulu και ήρθε μετά το ντοκιμαντέρ «I Love You, Now Die» του 2019 του ΗΒΟ, το οποίο ερευνούσε τις συνθήκες θανάτου του Roy, αλλά και τη δίκη που προσέλκυσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix 

Η σειρά “The Girl From Plainville” ερευνά τη σχέση της Carter με τον Roy, τα γεγονότα που οδήγησαν στη συνέχεια στο θάνατο του, αλλά και τη δική, όπου η κοπέλα καταδικάστηκε σε ανθρωποκτονία από αμέλεια, αρχικά, σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση και μετά μειώθηκε 15 μήνες.

Η ιστορία πίσω από την ταινία 

Οι δύο νέοι αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα. Ο Roy, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα του, το διαζύγιο των γονιών του τον συνέτριψε, ενώ  τον Οκτώβριο του 2012 προσπάθησε να αυτοκτονήσει και πάλευε με το κοινωνικό άγχος και την κατάθλιψη. Από την άλλη η Michelle, είχε αναπτύξει μια διατροφική διαταραχή από την ηλικία των 8 ή 9 ετών, αυτοτραυματιζόταν, έπαιρνε συνταγογραφούμενα ψυχιατρικά φάρμακα από την ηλικία των 14 ετών και παρακολούθησε συμβουλευτική στο νοσοκομείο McLean. 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν στη δίκη, οι δύο τους ανέπτυξαν μια έντονη εικονική σχέση με δεκάδες μηνύματα κάθε μέρα με την 17χρονη κοπέλα, στην αρχή της σχέσης τους, να προσπαθεί να τον αποτρέψει από την αυτοκτονία. Ωστόσο, όταν εκείνος φάνηκε αποφασισμένος να προχωρήσει, η κοπέλα σταμάτησε να προσπαθεί να τον αποτρέψει, αγκάλιασε την ιδέα και έτσι άρχισε να σκέφτεται ότι θα ήταν «καλό να τον βοηθήσω να πεθάνει».

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

Έτσι το 2014, μια μέρα του Ιουλίου, το πτώμα του 18χρονου Conrad Roy βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ  πολυκαταστήματος της Μασαχουσέτης. Ο Roy είχε πεθάνει από δηλητηρίαση με αναθυμιάσεις μονοξειδίου, και ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader