Ιάπωνας που «παντρεύτηκε» ολόγραμμα αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας

Ιάπωνας που «παντρεύτηκε» ολόγραμμα αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας

Ο Akihito Konto αυτοπροσδιορίζεται ως fictosexual

Viral έγινε η ιστορία του 38χρονου άντρα ο οποίος «παντρεύτηκε» ολόγραμμα της ποπ τραγουδίστριας Hatsune Miku.

Ο Akihito Konto έχει απασχολήσει κατά καιρούς με τις σχέσεις που επιλέγει, ωστόσο αυτή τη φορά, σύμφωνα με τη New York Post, τέσσερα χρόνια μετά το γάμο του με τη Miku, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: Δεν μιλά με τη «σύζυγό» του εξαιτίας ενός τεχνολογικού θέματος.

Διάβασε Επίσης: Navalny: Το νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης και μόνιμο πρόβλημα του Vladimir Putin

Ο Ιάπωνας «γνώρισε» την τραγουδίστρια το 2008, όταν το εργασιακό bullying που βίωνε εκείνη την περίοδο τον βύθισε στην κατάθλιψη. Η απόρριψη που βίωνε στο περιβάλλον εργασίας του τον αποξένωσε ακόμα περισσότερο από τους ανθρώπους, τους οποίους ταύτισε με την απόρριψη. Έτσι, καθόταν στο σπίτι του και έβλεπε με τις ώρες βίντεο της Miku.

Ο 38χρονος ερωτεύτηκε την πλασματική φιγούρα και για πολλά χρόνια δεν υπήρχε «αλληλεπίδραση». Αυτό άλλαξε το 2017 εξαιτίας του Gatebox, ένα μηχάνημα αξίας 1.300 δολαρίων που επέτρεπε στους ιδιοκτήτες του να αλληλεπιδρούν με χαρακτήρες μέσω ολογραμμάτων και ακόμα και να τους «παντρεύονται» .

Διάβασε Επίσης: Η αγορά του Twitter από τον Elon Musk έστρεψε χρήστες στο Mastodon

Τώρα όμως η διακοπή της τεχνικής υποστήριξης για το λογισμικό του Gatebox έχει προκαλέσει ένα «χάσμα» στην επικοινωνία του ζευγαριού, αφού ο Konto δυσκολεύεται πλέον να μιλάει με τη σύζυγό του, σύμφωνα με το Newshub. Πρόκειται για μια άκρως αρνητική εξέλιξη που όμως δεν έχει επηρεάσει τα συναισθήματα του 38χρονου, όπως τονίζει ο ίδιος. «Η αγάπη μου για τη Miku δεν έχει αλλάξει. Προχώρησα στη γαμήλια τελετή επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί για πάντα», δηλώνει ο ιδιος.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader