Kyiv Digital: To app που προειδοποιεί για αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο

Kyiv Digital: To app που προειδοποιεί για αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο

Κατευθύνει ανθρώπους στο πλησιέστερο καταφύγιο

Με το συγκεκριμένο app, μπορούσες παλιότερα να αγοράσεις εισιτήρια ή να πληρώσεις λογαριασμούς.

Πλέον, προειδοποιεί για αεροπορικές επιδρομές και κατευθύνει ανθρώπους στο πλησιέστερο καταφύγιο ή γκαράζ με προμήθειες βενζίνης με σκοπό να προστατευθούν.

Διάβασε Επίσης: Inventing Anna: Απελάθηκε η πραγματική Anna Sorokin 

Μέχρι σήμερα, έχει εκδώσει χιλιάδες προειδοποιήσεις, μοιράζεται χάρτες με καταφύγια βομβών, έχει διαδώσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποστήριξης του στρατού και παρέχει συνδέσμους με επίσημες πηγές πληροφοριών. Η εφαρμογή έχει καταφέρει να μαζέψει 1,5 εκατομμύρια χρήστες, κάνοντας την ένα από τα κορυφαία και δωρεάν app στη χώρα.

Διάβασε Επίσης: Netflix: Το “Elite” επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το Kyiv Digital έχει γίνει το βασικό εργαλείο για προειδοποιήσεις και συναγερμούς στην πόλη. Περιλαμβάνει χάρτη με καταφύγια βομβών, χάρτη διαθέσιμων φαρμακείων και πρόσβαση σε ινσουλίνη, χάρτη παντοπωλείων, χάρτη σημείων με δωρεάν νερό και ψωμί, καταστήματα κατοικίδιων ζώων, σημεία ανθρωπιστικής βοήθειας και πολλά άλλα».

Διάβασε Επίσης: Nto Diesi: Κυκλοφόρησαν τραγούδι-ευχή για το τέλος των πολέμων με αφορμή το δράμα των Ουκρανών 

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει ενισχύσει την πρόσβαση στο internet σε ολόκληρη την πόλη, παρέχοντας συνδέσμους στο διαδίκτυο σε περισσότερα από 200 καταφύγια βομβών για να διατηρούν συνδέσμους πληροφοριών έκτακτης ανάγκης και να επιτρέπουν στους ανθρώπους να διατηρούν επαφή με συγγενείς.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader