Κυκλοφόρησε «έξυπνο» δαχτυλίδι που αναλύει τον ύπνο και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό

Κυκλοφόρησε «έξυπνο» δαχτυλίδι που αναλύει τον ύπνο και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό

Gucci και Oura δημιούργησαν κάτι πρωτότυπο

Ένα πρωτότυπο και «έξυπνο» δαχτυλίδι δημιούργησε ο οίκος Gucci, το οποίο λειτουργεί ως smartwatch με φινετσάτο design, αναλύει τον ύπνο και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό.

Ο οίκος Gucci δημιούργησε το ιδιαίτερο δαχτυλίδι σε συνεργασία με την Oura. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να εστιάσουν στην υγεία με τα έξυπνα ρολόγια σε ειδική όμως έκδοση 18 καρατίων. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Με τη δημιουργία του ξεχωριστού smartwatch, Gucci και Oura, έχουν στόχο να αναδείξουν την κομψότητα, την πολυτέλεια και την φινέτσα σε συνδυασμό με τις λειτουργίες που παρακολουθούν την υγεία του ατόμου. Το δαχτυλίδι έχει το χαρακτηριστικό μονόγραμμα «G» συνώνυμο του οίκου μόδας, και όλες τις λειτουργίες Gen3, μεταξύ των οποίων παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, της θερμοκρασίας, ανάλυσης ύπνου και πολλά άλλα.

Ο Michael Chapp, επικεφαλής της Oura,  είπε ότι η αυτή την εποχή ένα δαχτυλίδι μπορεί να είναι πλέον και πρωτοποριακό και στιλάτο. «Όπως ακριβώς λειτουργούν οι πλατφόρμες υγείας και ευεξίας, αναγνωρίζουμε και εμείς ότι αυτό που φοράει κάποιος αντικατοπτρίζει αυτό που αισθάνεται. Με το δαχτυλίδι Gucci x Oura φέραμε πιο κοντά την μόδα με τη λειτουργικότητα» εξήγησε.

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Συνολικά, η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να δώσει έμφαση στην ιδέα ενός «ταξιδιού ενδοσκόπησης» αναφορικά με το πώς η προσωπική υγεία και η ευεξία είναι περισσότερο σαν ένα road trip παρά σαν ένας συγκεκριμένος προορισμός.

Η ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη online έναντι 950 δολαρίων και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Gucci σε όλον τον κόσμο.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader