Νεαρός κλώτσησε γάτα σε ταβέρνα και (ευτυχώς) τον συνέλαβαν

Νεαρός κλώτσησε γάτα σε ταβέρνα και (ευτυχώς) τον συνέλαβαν

Η πράξη του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις - Τι απέγινε το γατάκι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο με ένα άντρα να κλωτσάει μια γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού που εμφανίζεται σε βίντεο να δελεάζει γάτα και στη συνέχεια να την κλωτσάει.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη», έγραψε.

Διάβασε Επίσης: TikToker έγινε viral όταν δημοσίευσε 13 αυστηρούς κανόνες για τον μελλοντικό της γάμο

 

Τι απέγινε το γατάκι

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στα social media με βίντεο που δείχνει άνδρα να κλωτσάει γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Στο απόσπασμα, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας δελεάζει με φαγητό μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει. Μάλιστα, η παρέα του δεν αντιδρά, αλλά ακούγεται να γελά, χωρίς να σταματά την κακοποίηση.

Διάβασε Επίσης: Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix αυτόν το μήνα

Στο ερώτημα τι απέγινε το γατάκι απάντησε η Happy Paws-Φιλοζωικη και Περιβαλλοντική Ένωση Β. Εύβοιας, η οποία ενημέρωσε ότι είναι καλά. 

«Ο γατάκιας είναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί και είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», αναφέρει ανάρτηση στο Facebook.

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader