Το νέο πρόσωπο στην 5η σεζόν του “The Crown”

Το νέο πρόσωπο στην 5η σεζόν του “The Crown”

Ο ρόλος που θα αναλάβει η Γαλλίδα ηθοποιός

Μετά από την επιτυχημένη πορεία της στη σειρά “Emily in Paris” και έχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις η Philippine Leroy-Beaulieu πάει στο “The Crown”.

Η αγαπημένη Γαλλίδα ηθοποιός μετά το ρόλο της ως προϊστάμενη marketing Sylvie Grateau, αναλαμβάνει ένα διαφορετικό ρόλο στην επερχόμενη 5η σεζόν του “The Crown”. Όπως δήλωσε η ίδια στο βρετανικό Mail την Κυριακή: «Ήταν κάτι πολύ μικρό, αλλά πολύ διασκεδαστικό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτού. Κάθε επεισόδιο είναι σαν μία μικρή ταινία από μόνη της. Είναι τρελά καλογραμμένο».

Διάβασε Επίσης: O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

Στην 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix “The Crown” θα δούμε τα ταραχώδη γεγονότα της δεκαετίας του 1990, μια εποχή όπου στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κυριαρχούσαν τα προβλήματα στους γάμους των παιδιών της Βασίλισσας και η φωτιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έμενε η βασίλισσα τα σαββατοκύριακα.

Ο ρόλος της Leroy-Beaulieu στο The Crown

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η Philippine Leroy-Beaulieu θα υποδυθεί την  Monique Ritz, τη χήρα του Charles Ritz που πούλησε το οικογενειακό του ξενοδοχείο στο Παρίσι στον Mohamed Al Fayed το 1979. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο η πριγκίπισσα Diana κι ο Dodi Fayed, o γιος του Mohamed, πέρασαν το τελευταίο τους βράδυ πριν το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1997. 

Διάβασε Επίσης: Οι τέσσερις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του κυπριακού Netflix 

Υπενθυμίζεται ότι στη σεζόν 5 του The Crown θα δούμε νέα πρόσωπα στους κεντρικούς ρόλους, όπως την Imelda Staunton ως Βασίλισσα, τον Dominic West ως Πρίγκιπα Κάρολο, την Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Diana, τον Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και τον Jonny Lee Miller ως τον Βρετανό Πρωθυπουργό John Major.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader