Netflix: Οι καλύτερες σειρές με δράση και περιπέτεια

Netflix: Οι καλύτερες σειρές με δράση και περιπέτεια

Έτοιμες να ικανοποιήσουν τους λάτρεις του είδους

Σειρές περιπέτειας που έχουν προβληθεί και έχουν κάνει επιτυχία περιμένουν να τις ανακαλύψεις - εάν δεν το έχεις κάνει-.

Αν ψάχνεις σειρές με δράση, περιπέτεια και την αδρεναλίνη να να ανεβαίνει στα ύψη, τότε πιο κάτω θα βρεις τις 10 καλύτερες σειρές που περιλαμβάνουν και τα τρία στοιχεία και θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο.

 Colony (2018)

Το Colony τοποθετείται κάπου στο εγγύς μέλλον και επικεντρώνεται στην ιστορία της οικογένειας Bowman, με επικεφαλής την Katie (Sarah Wayne Callies) και τον Will (Josh Holloway). Οι δύο τους πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για να διατηρήσουν την ισορροπία στην οικογένεια και να παραμείνουν ενωμένοι για να επιβιώσουν.

 Shooter (2018)

Αυτό το θρίλερ αφηγείται την ιστορία του Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe), ενός ειδικού ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος έχοντας απογοητευθεί από τον πόλεμο, ζει πλέον στην εξορία, αφιερώνοντας την καθημερινότητα του στα πυροβόλα όπλα. Εκεί που δεν το περιμένει, τα πράγματα περιπλέκονται τόσο πολύ που καλείται να υπερασπιστεί την οικογένεια του και τον εαυτό του με κάθε κόστος.

 

Arrow (2019)

 

Αυτή η σεζόν βασίζεται  στο "Green Arrow" της DC Comics, ένας πλούσιος playboy μετατρέπεται σε εκδικητικό υπερήρωα, που μάχεται για την πόλη του οπλισμένος μόνο με ένα τόξο και ένα βέλος. 

Fauda (2020)

Ο Abu Ahmed καταζητείται για την πραγματοποίηση επιθέσεων στις οποίες σκοτώθηκαν 116 Ισραηλινοί. Ο πράκτορας ανήκει σε μια εξειδικευμένη μονάδα που ενεργεί με αιφνιδιασμούς και έτσι να συλλαμβάνει τους πολιτοφύλακες. Αρκετά χαοτικά γεγονότα προκύπτουν μετά τη σύλληψη του λεγόμενου Pantera. 

The Last Kingdom (2020) 

Καθώς ο Alfred ο Μέγας υπερασπίζεται το βασίλειο του από τους Σκανδιναβούς εισβολείς, ο Uhtred, ένας Σάξονας που μεγάλωσε ανάμεσα σε Βίκινγκς, προσπαθεί να διεκδικήσει τα προγονικά του δικαιώματα. Πρόκειται για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Netflix που εξελίσσεται σε πέντε σεζόν.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές του Netflix που κόπηκαν νωρίς 

Betaal (2020)

Η Ινδική μίνι σειρά τεσσάρων κεφαλαίων που συνδυάζει δράση και τρόμο. Μία αστυνομική δύναμη που κινητοποιείται για να εκτοπίσει μια φυλή πέφτει πάνω σε μια παλιά κατάρα και ένα στρατό από στρατιώτες ζόμπι.

Hit&Run (2021)

Ένας άνδρας που προσπαθεί να ανακαλύψει και να αποκαλύψει την αλήθεια για το θάνατο της γυναίκας του, βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας που εκτείνεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τελ Αβίβ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Lior Raz, ο οποίος παίζει και στο προαναφερθέν Fauda .

 Jaguar (2021)

Ισπανία, δεκαετία του '60: Ένας επιζών του Ολοκαυτώματος εντάσσεται σε μια ομάδα κατασκόπων που αναζητά εκδίκηση για τους Ναζί που κρύφτηκαν στη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες ισπανικές σειρές δράσης;

 My Name (2021)

Μετά τη δολοφονία του πατέρα της, μία γυναίκα με δίψα για εκδίκηση αποφασίζει να εμπιστευτεί το ισχυρό αφεντικό ενός εγκληματικού δικτύου και διεισδύει στην αστυνομία υπό τις διαταγές του. Οκτώ σεζόν γεμάτες από κορεάτικη δράση.

Διάβασε Επίσης: O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

 Vikings: Valhalla (2022)

Εκατό χρόνια έχουν περάσει και η νέα γενιά θρυλικών ηρώων ξεσηκώνεται για να σφυρηλατήσει το δικό της πεπρωμένο και να γράψει ιστορία σε αυτή τη συνέχεια των Βίκινγκς. Βίκινγκς και Άγγλοι βάζουν δύσκολα ο ένας στον άλλον και το ζήτημα είναι προφανώς το ποιος θα επικρατήσει.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader