Οι σειρές του Netflix που κόπηκαν νωρίς

Οι σειρές του Netflix που κόπηκαν νωρίς

Τέσσερις σειρές που ίσως άξιζαν μια δεύτερη ευκαιρία

Το Netflix, όπως και άλλες πλατφόρμες του ίδιου τύπου, θέλουν το περιεχόμενο τους να έχει απήχηση στο κοινό, δηλαδή να είναι εμπορικό και συνάμα κερδοφόρο. Γι’ αυτό και αρκετές σειρές ξεκινούν με μια πρώτη σεζόν και ανάλογα με την απήχηση που θα έχουν στον κόσμο αποφασίζεται αν θα υπάρξει και συνέχεια. Ωστόσο, αρκετές φορές σειρές που άξιζε να προχωρήσουν κόπηκαν πολύ σύντομα χωρίς να τους δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές που θεωρούμε ότι άξιζαν μια δεύτερη ευκαιρία. 

The Get Down (2016-2017)

Η σειρά “The Get Down”  του 2016-2017 από τον Baz Luhrmann ήταν μια από τις ακριβότερες παραγωγές εκείνη την εποχή στο Netflix, καθώς κόστισε περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που υπήρχαν υψηλές προσδοκίες όμως η πλατφόρμα λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ανακοίνωσε ότι δε θα επέστρεφε. Η σειρά The Get Down μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1977 και μάς δείχνει τη ζωή της εποχής μέσα από τα μάτια ταλαντούχων εφήβων. Η σειρά καταγράφει τον κόσμο της χιπ-χοπ, ενώ την ίδια στιγμή οι ήρωες ακολουθούν τα όνειρα τους και τους τρομερούς ρυθμούς της εποχής, η οποία μεταμορφώνει την ιστορία της μουσικής. 

Διάβασε Επίσης: O δημιουργός του "La Casa de Papel" ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την πανδημία

Everything Sucks (2018)

Η σειρά “Everything Sucks” ήρθε για να αντιμετωπίσει σημαντικά θέματα που περνούν οι περισσότεροι νέοι στο γυμνάσιο. Σε μια εποχή - 90’s - χωρίς smartphone και την τεχνολογία που έχουμε σήμερα με τους έφηβους να θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους και να τους απασχολούν εφηβικά ρομάντζα. Παρόλο που επεισόδιο με επεισόδιο η σειρά γινόταν καλύτερη το Netflix δεν της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει με τη δεύτερη σεζόν ώστε να εξελιχθεί περαιτέρω. 

I Am Not Okay With This (2020)

Η σειρά “I Am Not Okay With This” ήρθε από τους παραγωγούς των “Stranger Things” και “The End of the F***ing World”. Ενώ η σειρά απέσπασε πολύ καλές κριτικές, έγινε δημοφιλής στα social media και είχε καλές ερμηνείες, τελικά δεν την είδαμε για δεύτερη σεζόν, αφού το Netflix αποφάσισε να μην την προχωρήσει λόγω πανδημίας. Η σειρά είναι βασισμένη στο graphic novel του Charles Forsman όπου μια έφηβη ζει ισορροπώντας στην πολυπλοκότητα του γυμνασίου, της οικογένειας και της σεξουαλικότητας της, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει και τις υπερδυνάμεις της.

Διάβασε Επίσης: Στο “Cyprus Avenue” θα δούμε την “κρίση ταυτότητας” που δεν μπορεί να μην αφορά τους Κύπριους

The Irregulars (2021)

Η σειρά εποχής με υπερφυσικά στοιχεία “The Irregulars” ήταν μια από αυτές που περιμέναμε να δούμε την επόμενη της σεζόν, αλλά το Netflix άλλαξε τα σχέδια του. Οι Misfits ερευνούν μια σειρά από υπερφυσικά εγκλήματα στο βικτωριανό Λονδίνο για τον Δρ Γουάτσον και τον σκιερό συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader