«Δεν σε θέλουμε ομοφοβική πελάτισσα, δεν αξίζεις τα προϊόντα μας»

«Δεν σε θέλουμε ομοφοβική πελάτισσα, δεν αξίζεις τα προϊόντα μας»

O σχεδιαστής Jacquemus απάντησε για το φιλί στον σύζυγό του και στα ομοφικά σχόλια στο Twitter

Η αγάπη πάντα νικά, πρεσβεύει ο γάλλος σχεδιαστής Jacquemus.

Ο σχεδιαστής ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τον δείχνει να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον σύζυγο του Marco Maestri, δίπλα σε μια πισίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Παρά, τα αρκετά θετικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση, δεν έλειψαν και τα πιο επιθετικά που εξέφραζαν ομοφοβικές απόψεις. Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο σχεδιαστής απαντώντας με μια σειρά stories στο Instagram γράφοντας «Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικά!»

Διάβασε Επίσης: Ατρόμητη 4χρονη κάνει snowboard και δίνει μαθήματα ζωής με αυτά που λέει

Ο Jacquemus και ο Maestri παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021 και ο 32χρονος σχεδιαστής δημοσιεύει συχνά στιγμές από την κοινή τους ζωή στα social media.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο σχεδιαστής δέχθηκε πολλά emojis εμετού από κακεντρεχείς χρήστες, ενώ μία χρήστης έγραψε σχόλιο κάτω από την φωτογραφία πως δεν θέλει να αγοράσει ξανά τις τσάντες του. Φυσικά, ο Jacquemus δε δίστασε να της απαντήσει λέγοντας της: «Οι τσάντες μου δεν σε θέλουν. Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jacquemus στην καμπάνια του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021- η οποία κυκλοφόρησε κατά της διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας τον Ιούνιο -  τίμησε τα ζευγάρια της LGBT+ κοινότητας.

Διάβασε Επίσης: Πατέρας μαζεύει υπογραφές για να γίνει η περίοδος των κοριτσιών δικαιολογημένη απουσία στο σχολείο 

«Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ», ανέφερε σε επόμενο story ο σχεδιαστής. Θαυμαστές και φίλοι υποστήριξαν τον σχεδιαστή με σχόλια και αναδημοσιεύοντας τα stories του.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader