Παιδιά από το 1960 έκαναν ακριβείς προβλέψεις για το 2000 (Βίντεο)

Παιδιά από το 1960 έκαναν ακριβείς προβλέψεις για το 2000 (Βίντεο)

Όσα είπαν για το μέλλον

Ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον και το οτι θα γινόταν το 2000 έκαναν παιδιά της δεκαετίας του 1960.

Στο βίντεο από το 1966 βλέπουμε κάποια παιδιά στην Αγγλία που προέβλεψαν με ακρίβεια τι θα γινόταν το έτος 2000. Το βίντεο προβλήθηκε αρχικά στις 28 Δεκεμβρίου 1966 ως μέρος του επιστημονικού προγράμματος του BBC «Tomorrow's World». Μαθητές από το κολέγιο Marlborough, τα σχολεία Roedean και Chippenham, ρωτήθηκαν πώς πίστευαν ότι θα ήταν να ζεις το έτος 2000 και όπως καταλαβαίνουμε πλέον "έπεσαν μέσα" στις ανησυχίες τους σχετικά με την παραγωγή μπαταριών και την άνοδο της τεχνολογίας.

Το βίντεο επανεμφανίστηκε πρόσφατα στο Reddit, με τους χρήστες να μένουν έκπληκτοι για το πόσο μέσα έπεσαν στις προβλέψεις τους κάποια παιδιά. Μια από τις πιο ακριβείς προβλέψεις προήλθε από ένα αγόρι που είπε: «Πρόβατα, αγελάδες και ζώα, θα διατηρούνται με μπαταρίες, δε θα τους επιτρέπεται να βόσκουν σε βοσκοτόπια, θα μεγαλώνουν σε κτίρια όλοι μαζί».

Διάβασε Επίσης: Ο Dj KATRA έρχεται στο Emotions Festival

Ένας χρήστης του Reddit έγραψε για την πρόβλεψη του παιδιού: «Αυτή για τα ζώα που τα βάζουν σε ένα κτίριο και τα μεγαλώνουν με τεχνητούς τρόπους είναι πολύ αληθινή και λυπηρή». Ένας άλλος είπε: «Οι καπιταλιστές της δεκαετίας του '60 γράφουν ανυπόμονα σημειώσεις, καθώς τα παιδιά τους λένε πώς να καταστρέψουν τον κόσμο».

Ένα από τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή είπε για το έτος 2000: «Δε νομίζω ότι θα είναι τόσο ωραίο, θα υπάρχουν παντού μηχανές που θα κάνουν τα πάντα για σένα, θα βαρεθείς, δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο ωραίο».

Διάβασε Επίσης: Τα Loud Room Episodes είναι τα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που θα σου μείνουν αξέχαστα

Ένα άλλο παιδί είπε: «Οι άνθρωποι δε θα μπορούν να ζουν σε συνηθισμένα σπίτια, διότι κάτι τέτοιο θα έπιανε πολύ χώρο, θα πρέπει να είναι σε διαμερίσματα, στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Τα σπίτια θα είναι μικρά και στενά».

Ένας άλλος μαθητής σημείωσε: «Δε νομίζω ότι θα υπάρξει ατομικός πόλεμος, αλλά νομίζω ότι θα υπάρξει όλος αυτός ο αυτοματισμός, οι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά και θα είναι μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αν και δεν είμαι βιολόγος, αυτό θα ήθελα να κάνω, να κάνω κάτι για το πρόβλημα του πληθυσμού, να προσπαθήσω να μετριαστεί με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω πώς».

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

Loader