Στην ergodotisi.com ψάχνουν νέο πρίγκιπα για το Buckingham

Στην ergodotisi.com ψάχνουν νέο πρίγκιπα για το Buckingham

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα μπίζνες που κάνουν καλό χιούμορ

Γνωστή η αναστάτωση που έχει προκληθεί στο Παλάτι του Buckingham μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πρίγκιπα Harry και, μάλιστα, όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, η Queen έχει σήμερα μίτινγκ για το Megxit. 

Κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει. Ίσως μεταπειστεί. Ίσως κουνήσει το μαντίλι. Πάντως, στη Βασιλική Οικογένεια προετοιμάζονται για το χειρότερο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί σε οικείο της πρόσωπο ότι θέλει να διαθέτει έτοιμο αντικαταστάτη για παν ενδεχόμενο και ζήτησε από τους συμβούλους της να πάρουν όσα περισσότερα βιογραφικά μπορούν στα χέρια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με ομογενή της Κυπριακής παροικίας που εργάζεται στο Παλάτι, η Βασίλισσα φέρεται να διέταξε τη δημιουργία αγγελίας, με τα ακριβή της λόγια να είναι "It shall be posted on ergodotisi, at once!". 

Έτσι, δημιουργήθηκε η επιτροπή Βασιλικής Πρόσληψης η οποία… ξεσήκωσε το προσωπικό της ergodotisi.com για να αναρτήσει τη Βασιλική αγγελία.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Έστειλε βιογραφικό στο Buckingham o Νικόλας Παπαδόπουλος* nik


Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών όταν άκουσαν το "I'm calling on behalf of her majesty the Queen of the United Kingdom and the other Commonwealth realms, Elizabeth II". 

Πάντως, μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ και σε περίπτωση που γνωρίζετε κάποιον που διαθέτει τα προσόντα, μη ντραπείτε να του την προωθήσετε!

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προϊόν σάτιρας και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Όταν η Ελισάβετ της Αγγλίας επισκέφτηκε την Κύπρο 1111

 

Loader