Έστειλε βιογραφικό στο Buckingham o Νικόλας Παπαδόπουλος*

Έστειλε βιογραφικό στο Buckingham o Νικόλας Παπαδόπουλος*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

 

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες (και τέρμα τα αστεία, έτσι;) ο Νικόλας Παπαδόπουλος a.k.a. Πρίγκιπας έχει ενημερωθεί για την θέση που εκκενώθηκε στο παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Όπως ενημερωθήκαμε ο κ. Παπαδόπουλος ανάγνωσε την σχετική αγγελία από την κυπριακή ιστοσελίδα ergodotisi.com (δες εδώ την αγγελία) και απεφάσισε να αποστείλει, ως πρίγκιπας που είναι, το βιογραφικό του έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη από το στέμμα. 

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό letter of purpose το οποιο συνόδευσε το βιογραφικό του κ. Παπαδόπουλου, σημειώθηκε ότι “Να ληφθεί υπόψη, your majesty, ότι η Γιώτα και εγώ θα είμαστε αναμφίβολα ένα εξαίρετο insert για το Madame Tussauds. Επιπλέον, θεωρήστε επιπλέον προσόν το ότι η Γιώτα διαθέτει de facto καλύτερη γκαρνταρόμπα από το τσόκαρο τη νύφη σας”. 


Εξίσου καλά επιβεβαιωμένες πήγες μάς ανέφεραν ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η εργοδότηση του πρίγκιπα Νικόλα στο παλάτι υπάρχει περίπτωση ο κύπριος πρίγκιπας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να λάβει μέρος στις συνομιλίες για το Megxit. 

Ο βασιλικός ρεπόρτερ της Avant Garde θα παρακολουθεί τις κινήσεις του παλατιού και θα σας ενημερώνει.

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα 


ΚΑΝΕ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ 


 

Loader