Στο χριστουγεννιάτικο pop-up shop του Worldwide Buddies θα ψωνίσεις τα πιο cool παιδικά βιβλία

Βιβλία που βοηθάνε τα παιδιά να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και να αναπτύξουν ενσυναίσθηση

Το Worldwide Buddies δημιουργεί παιδικά βιβλία και παιχνίδια, με σκοπό να ανακαλύψουν τα παιδιά τον πλούσιο μας κόσμο, να γνωρίσουν καινούριες κουλτούρες, να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα και να γίνουν πιο δεκτικοί.

Η συλλογή περιλαμβάνει πολύχρωμα βιβλία, διασκεδαστικά παιχνίδια, αξιολάτρευτα αρκουδάκια, μαγευτικά πακέτα δώρων και όχι μόνο. Όλα είναι σχεδιασμένα για μπόλικο παιχνίδι, για να ενισχύσουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων, και φυσικά, για να τους ενθαρρύνουν να κάνουν φιλαράκια απο όλες τις μεριές του πλανήτη!

Μπορείς να επισκεφτείς το ολοκαίνουργιο pop-up shop του και να ψωνίσεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα, από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, στο ισόγειο του Mall of Cyprus, δίπλα από το Starbucks.

Σημείωσε ότι τα προϊόντα του Worldwide Buddies είναι διαθέσιμα στα αεροδρόμια της Κύπρου και της Ελλάδας και σε διάφορα πολυκαταστήματα στην Αμερική, όπως το Nordstrom.

To τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “The Book of Cultures” είχε συγκεντρώσει πάνω από $160,000 σε προπαραγγελίες μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter και είναι μέχρι σήμερα μέσα στα 10 πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία που έχουν περάσει από την πλατφόρμα.

Επίσης, το βιβλίο αυτό έχει εκδοθεί και διατίθεται στην Ασία μέσω της Penguin Random House.

Μπορείς να μάθεις καλύτερα την Εύη και τη Νεφέλη μέσα από τη συνέντευξή τους ΕΔΩ  

Φωτογραφίες της Εύης και της Νεφέλης: Μάριος Ιωσηφίδης 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα: www.worldwidebuddies.com