Stranger Things: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν

Stranger Things: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν

Θα χωριστεί σε δύο μέρη και η πέμπτη σεζόν θα είναι η τελευταία

Είναι επίσημο! Μετά από τρία χρόνια που έχει να κυκλοφορήσει νέο επεισόδιο του Stranger Things, η σειρά επιστρέφει.

Το Netflix ανακοίνωσε πως η σειρά επιστρέφει στις 27 Μαΐου και θα χωριστεί στα δυο, με το δεύτερο μέρος να κυκλοφορεί τον Ιούλη. Μάλιστα, μετά την είδηση της τέταρτης σεζόν, έγινε γνωστό πως η σειρά θα ολοκληρωθεί στον πέμπτο κύκλο, ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

 

Διάβασε Επίσης: Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι BioShock γίνεται ταινία στο Netflix 

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρουν οι δημιουργοί: «Πριν από επτά χρόνια σχεδιάσαμε πλήρως την ιστορία του Stranger Things. Εκείνη την εποχή προβλέψαμε ότι η ιστορία θα διαρκούσε τέσσερις με πέντε σεζόν. Αποδείχτηκε πολύ μεγάλη για να την αφηγηθούμε σε τέσσερις αλλά, όπως θα διαπιστώσετε σύντομα και μόνοι σας, τώρα πλησιάζουμε προς το φινάλε. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η προτελευταία και η πέμπτη η τελευταία.

Υπάρχουν ακόμα νέα μυστήρια, περιπέτειες και απροσδόκητοι ήρωες. Αλλά πρώτα ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας καθώς ολοκληρώνουμε την ιστορία ενός δυνατού κοριτσιού που ονομάζεται Eleven και των γενναίων φίλων της, ενός διαλυμένου αρχηγού της αστυνομίας, μιας άγριας μαμάς, μιας πόλης που ονομάζεται Hawkins και μιας εναλλακτικής διάστασης που είναι γνωστή ως το Upside Down. Όπως πάντα είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξή σας».

 

Διάβασε Επίσης: Φοβερό βίντεο με αυτοσχεδιασμό της Meryl Streep για σκηνή του «Don’t Look Up»

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader