Τα 4 σπίτια από ταινίες που είναι διαθέσιμα στο Airbnb

Τα 4 σπίτια από ταινίες που είναι διαθέσιμα στο Airbnb

Μίνι λίστα με τα πιο όμορφα σπίτια που είδαμε σε ταινίες και μπορούμε να μείνουμε

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας ονειρευόμαστε να μείνουμε στα όμορφα και άλλοτε πολυτελή σπίτια που βλέπουμε στις ταινίες. Γι’ αυτό το λόγο κάναμε μια μίνι λίστα με τα σπίτια από ταινίες που βρίσκονται στο Airbnb και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Το κομψό διαμέρισμα της Βαρκελώνης στο Killing Eve

1

Το κομψό αυτό διαμέρισμα από την τέταρτη σεζόν του Killing Eve βρίσκεται στην Βαρκελώνη. Στην τελευταία σεζόν της σειράς ο δολοφόνος της Jodie Comer είχε στη διάθεση του αυτό το υπέροχο διαμέρισμα κι αν ήσουν από τους θαυμαστές του, τώρα μπορείς να γίνεις και ένοικος του για λίγο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Airbnb με το όνομα Architects’ Flat. Πρόκειται για ένα δίκλινο διαμέρισμα στη γειτονιά Gracia πολύ κοντά από την Caca Vicens και από πολλούς άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Διάβασε Επίσης: Οι πόλεις της Ευρώπης - που δεν είναι πρωτεύουσες - και αξίζει να επισκεφθείς

«House of Gucci» στη λίμνη Κόμο

3

Η βίλα που είδαμε στο House of Gucci -με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga, Adam Driver και τον Al Pacino - είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση και βρίσκεται στη λίμνη Κόμο. Πρόκειται για μια απίστευτη έπαυλη σ’ ένα αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό. Η Villa Balbiano περιγράφεται ως «ένα ιταλικό κόσμημα που προκαλεί δέος». Αυτό το εξάκλινο αρχοντικό με τα πολυτελή κρεβάτια, το καΐκι, τους πολυελαίους και την εξωτερική πισίνα μπορεί να γίνει για λίγες μέρες η κατοικία σου.

Σπίτι του Harry Potter στο Σάφολκ

3

Αν είσαι φαν του Harry Potter τότε σίγουρα θα θέλεις να κάνεις κράτηση για διαμονή στο De Vere House στο Σάφολκ. Το ιδιαίτερο σπίτι έχει χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα του Godric’s Hollow. Το χωριό Lavenham είναι ένα από τα ομορφότερα μεσαιωνικά χωρία του Ηνωμένου Βασιλείου και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι προκαλεί γοητεία, αφού στο χωριό υπάρχουν κι άλλες προστατευόμενες περιουσίες πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Διάβασε Επίσης: Τι σημαίνει τελικά το “Air” του Airbnb; 

Twilight Swan House

1

Οι φαν του Twilight σίγουρα θα ονειρεύονται να μείνουν στο σπίτι στο Όρεγκον όπου έζησαν ο Charlie  και η Bella Swan στην πρώτη ταινία. Το Twilight Swan House είναι ένα σπίτι της δεκαετίας του 1930 και προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσεις το γειτονικό Πόρτλαντ.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών: Airbnb

 

Loader