Το "Top Gun" επιστρέφει με sequel και έχουμε το trailer

Το "Top Gun" επιστρέφει με sequel και έχουμε το trailer

Ο Tom Cruise ξανά σε ρόλο πιλότου

Το “Top Gun” είναι μια από τις θρυλικές ταινίες που έμειναν στην ιστορία και επανέρχεται με sequel.

Ήταν σαν χθες που είδαμε για πρώτη φορά τη θρυλική ταινία του 1986, με τον Tom Cruise σε ρόλο πιλότου φορώντας τα εμβληματικά Ray Ban γυαλιά ηλίου. Η εικόνα αυτή παρά τα 30 και κάτι χρόνια έχει αποτυπωθεί καλά στο μυαλό μας, αφού έπαιξε σε άπειρες επαναλήψεις. 

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

Το “Top Gun” αποτέλεσε μια από τις ταινίες που ξεκίνησε με το μικρό budget των 15 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ επέφερε 357,1  εκατομμύρια (το 1986). Έτσι, ήρθε η ώρα ο Tom Cruise να βάλει ξανά τα γυαλιά και με τον συμπρωταγωνιστή του Val Kilmer να επιστρέψουν στο sequel “Top Gun: Maverick”

Στο “Top Gun: Maverick” θα δούμε τον Tom Cruise στο ρόλο του ακούραστου στρατιώτη που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα και πλέον πιέζει τους νεοσύλλεκτους να φτάσουν στο τέρμα των δυνατοτήτων τους. Όσο για τον ίδιο, προσπαθεί να πάρει την προαγωγή που του αξίζει, αλλά μάλλον θα τον καθηλώσει το έδαφος. Μαζί του θα δούμε τους Jennifer Connelly, Val Kilmer, Miles Teller, Jon Hamm και Jean Louisa Kelly. Στη σκηνοθετική καρέκλα του "Top Gun: Maverick" κάθεται ο Joseph Kosinski, ενώ το budget του sequel ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε Επίσης: Welcome To Eden: Το πάρτι γίνεται εφιάλτης στην επερχόμενη σειρά του Netflix

Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Μάιο του 2022.

Πηγή: jenny.gr, athinorama

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader