Τρομερός πιτσιρικάς κλέβει το ταμείο της μαμάς του αλλά τα επιστρέφει λόγω… κάμερας

Τρομερός πιτσιρικάς κλέβει το ταμείο της μαμάς του αλλά τα επιστρέφει λόγω… κάμερας

Ο μικρός απολογήθηκε στην κάμερα - Βίντεο

Όλα τα είχε υπολογίσει ένας απίστευτος πιτσιρικάς από την Ταϊλάνδη που έκλεψε το ταμείο των γονιών του.. εκτός από την κάμερα!

Ο 9χρονος με το παρατσούκλι Stamp πήρε τα λεφτά από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος της μητέρας του, ωστόσο αυτό που δεν υπολόγισε ήταν η κάμερα του μαγαζιού. Η κάμερα τον “τσάκωσε” να μπαίνει στο κατάστημα και να παίρνει τα χρήματα από το ταμείο. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μικρός φορώντας κόκκινες πιτζάμες, πηγαίνει προς το ταμείο και βγάζει μερικά χαρτονομίσματα.

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix 

Στη συνέχεια όμως κοντοστέκεται, το ξανασκέφτεται και γυρίζει στην κάμερα. Την κοιτάζει και τότε συνειδητοποιεί ότι τα έχει καταγράψει όλα. Αμέσως επιστρέφει στο ταμείο και αφήνει τα χρήματα που πήρε. Επιστρέφει και πάλι στην κάμερα, ενώνει τα χέρια του σε στάση προσοχής και υποκλίνεται, ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη από την μητέρα του για την πράξη του.

Η μητέρα του βλέποντας το βίντεο αναρωτιέται: «Που έμαθε ο γιος μου να κλέβει; Πιστεύω ότι τον δίδαξα καλά ώστε να καταλάβει ότι η πράξη του δεν ήταν σωστή»

Διάβασε Επίσης: Οι σειρές και ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του κυπριακού Netflix

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο

Loader