Twitter: Η νέα δυνατότητα που επιτρέπει να μοιράζεσαι τα tweets με επιλεγμένα άτομα

Twitter: Η νέα δυνατότητα που επιτρέπει να μοιράζεσαι τα tweets με επιλεγμένα άτομα

Μοιάζει με το close friends του Instagram

Σε δοκιμαστικό στάδιο βρίσκεται η νέα λειτουργία του Twitter.

Η εφαρμογή έχει ξεκινήσει να τεστάρει τη λειτουργία Circle, που μοιάζει πολύ με το Close Friends του Instagram και επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν tweets μόνο για συγκεκριμένα μέλη του δικτύου τους.

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Για να δει κανείς αν ο λογαριασμός του έχει ήδη τη δυνατότητα του Circle, μπορεί να κατεβάσει το τελευταίο update της εφαρμογής και να ξεκινήσει να γράφει ένα νέο tweet. Αν είναι όντως ένας από τους επιλαχόντες, θα εμφανιστεί πάνω από το tweet ένα μενού από το οποίο θα μπορέσει να επιλέξει ως το κοινό του «everyone» ή να δημιουργήσει το δικό του «circle», με έως και 150 άλλους λογαριασμούς. Όπως και στο Instagram, οι άλλοι χρήστες δε λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από το Circle κάποιου.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το Circle επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν tweets που απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν επιλέξει, χωρίς όμως να κάνουν το λογαριασμό τους ιδιωτικό. Όπως είναι λογικό, τα tweets του Circle δεν μπορούν να γίνουν retweet. Συνεχίζουν όμως να ισχύουν τα ίδια community guidelines, παρά το γεγονός ότι το κοινό είναι πολύ μικρότερο.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

 

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Loader