Ζήτησε συγνώμη μετά από 15 χρόνια από συμμαθητή του επειδή του έκανε bullying στο σχολείο

Ζήτησε συγνώμη μετά από 15 χρόνια από συμμαθητή του επειδή του έκανε bullying στο σχολείο

Ο κωμικός Joe Erwin μίλησε για το bullying που έκανε σε ένα συμμαθητή του

Ένα συμμαθητή του έψαξε και - τελικά - βρήκε 15 χρόνια μετά ο κωμικός, Joe Erwin, με σκοπό να του ζητήσει συγνώμη για το bullying που του έκανε όταν ήταν στο σχολείο.

Αφορμή για να τον βρει ήταν ένα βίντεο στο TikTok ανέβασε ο ίδιος ζητώντας από τους ακόλουθους του να μοιραστούν ένα «κακό πράγμα» που έκαναν όταν ήταν παιδιά και τώρα νιώθουν άσχημα γι αυτό. Ο Joe Erwin διηγήθηκε μια ιστορία για το bullying που έκανε σε ένα συμμαθητή του λέγοντας ότι θα ήθελε να του ζητήσει συγνώμη.  

Διάβασε Επίσης: Μια γιαγιά μπέρδεψε τον Jared Leto με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται

@joe_erwin_comedy

It was stuffed crust

♬ original sound - Joe Erwin

Όπως αποκάλυψε ο κωμικός στην πρώτη δημοτικού έκλεβε κάθε μέρα το μεσημεριανό γεύμα από ένα παιδί και το έτρωγε μπροστά του. Το αγοράκι που του έκλεβε το φαγητό λεγόταν Dylan και ο Erwin θεωρούσε ότι επειδή ήταν μικρότερος από αυτόν, δεν πεινούσε τόσο πολύ.

«Του έλεγα να κοιτάξει αλλού και άρπαζα την πίτσα του και την έβαζα στο πιάτο μου», είπε ο Erwin. Ακόμα και όταν ο Dylan του διαμαρτυρήθηκε ότι δεν του άρεσε αυτό, ο Erwin συνέχισε να του το κάνει.

Ωστόσο, τώρα έπειτα από 15 χρόνια, ο Erwin ένιωσε ενοχές που πλήγωνε τον Dylan με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το TikTok για να του ζητήσει συγγνώμη. «Dylan, αν είσαι κάπου εκεί έξω, λυπάμαι φίλε θέλω να πάμε έξω να σε κεράσω την πιο ακριβή πίτσα που μπορείς να σκεφτείς», ήταν το μήνυμα του Erwin, ο οποίος πρόσθεσε: «Ξέρω ότι δεν πρόκειται να διορθώσω τα πράγματα εντελώς, αλλά θέλω σου πω τουλάχιστον ότι λυπάμαι».

Διάβασε Επίσης: H Δρ. Λίντα Παπαδόπουλος έρχεται στο Life Changing Ideas

Το βίντεο του Erwin στο TikTok έγινε viral με περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές και τα σχόλια να πέφτουν... βροχή. «Δεν τα έμαθες; Ο Dylan πέθανε από την πείνα, δεν πήγε ποτέ στην δευτέρα δημοτικού», έγραψε αστειευόμενος κάποιος.

 

@joe_erwin_comedy Reply to @duckinssssss #greenscreen ♬ original sound - Joe Erwin

Μερικές μέρες αργότερα ο Erwin επανήλθε με νέο βίντεο με το οποίο ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι βρήκε τον Dylan και επικοινώνησε μαζί του στο Facebook για να επανορθώσει. Ο Dylan του απάντησε λέγοντάς του ότι δε θυμόταν καν εκείνες τις ημέρες, αλλά θα ήταν ευτυχής αν άρπαζε μια πίτσα από τον Erwin όταν θα βρισκόταν στην πόλη του. Τελικά η συνάντησή τους προγραμματίστηκε για τις 14 Μαΐου. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: TikTok

Loader