Αυτά τα λαχταριστά κέικ με ΚΕΑΝΙΤΑ ή Vimto θα σε κάνουν να αναφωνήσεις WTF?

Αυτά τα λαχταριστά κέικ με ΚΕΑΝΙΤΑ ή Vimto θα σε κάνουν να αναφωνήσεις WTF?

Aλλά όχι αυτό που νομίζεις

Αν κάποιος σου πρότεινε να φτιάξεις ένα λαχταριστό κέικ με... ΚΕΑΝΙΤΑ ή ένα υπέροχο σοκολατένιο κέικ γαρνιρισμένο με σος από... Vitmo πολύ πιθανό η πρώτη σου αντίδραση να ήταν... WTF?

Και πολύ καλά θα κάνετε. Απλά όχι το WTF? που νομίζεις! Το Where’s The Food powered by ΚΕΑΝ, το ακομπλεξάριστο, fun food channel της ΚΕΑΝ για να περνάς καλά στην κουζίνα μαγειρεύοντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα, αναμειγνύεται με το δημοφιλές Kitchen Island και όπως όλα τα καλά υλικά δημιουργούν ένα fusion τολμηρών γεύσεων, γαστρονομικής εφευρετικότητας και δημιουργικής φαντασίας! 

Για το WTF? powered by ΚΕΑΝ η μαγειρική δεν χρειάζεται να είναι μια μονότονη, αναγκαστική διαδικασία αλλά να αποτελέσει διασκέδαση, κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή πολλή πλάκα! Όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή. Powered by ΚΕΑΝ, το Where’s The Food, σου δίνει τις λύσεις που χρειάζεσαι όταν ψάχνεις να βρεις κάτι εύκολο να φας ή όταν θες να δοκιμάσεις κάτι νέο. Και τώρα σε συνεργασία με τους ομοϊδεάτες του Kitchen Island η πρωτοποριακή και ευφάνταστη μαγειρική πηγαίνει σε άλλο επίπεδο!

Και ποιος καλύτερος τρόπος να πειράξεις παραδοσιακές συνταγές από το να τις εμπλουτίσεις με εξίσου “παραδοσιακά” (και αγαπημένα) προϊόντα ΚΕΑΝ; Όπως για παράδειγμα αυτό το δροσερό, λαχταριστό κέικ πορτοκάλι με βασικό συστατικό την... ΚΕΑΝΙΤΑ;

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ή αυτό το κλασικό, πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ που απογειώνεται σε γεύση με την προσθήκη του διαχρονικά αγαπημένου Vitmo; Τολμήστε το και πιστέψτε μας, αξίζει το ρίσκο!

Δείτε τη συνταγή εδώ 

Βέβαια οι εκπλήξεις και τα πειράγματα δεν σταματούν εκεί. Από τα υπέροχα nachos με μοσχαρίσιο κιμά Kristi (και γιαούρτι ΚΡΙ ΚΡΙ) μέχρι ένα γευστικό twist στο αγαπημένο comfort food όλων μας, το κοτόπουλο με πατάτες, η συνεργασία Where’s The Food powered by ΚΕΑΝ και Kitchen Island θα σας κάνει όντως να αναφωνήσετε WTF? Με την καλή έννοια, έτσι; 

Loader