To popcorn αλλιώς

To popcorn αλλιώς

Σε περίπτωση που νόμιζες πως το χαλλούμι μπαίνει μόνο σε σαλάτες και σάντουιτς

Την επόμενη φορά που θα διοργανώσεις κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι, άσε στην άκρη το κατά τα άλλα αγαπημένο popcorn και φτιάξε αυτή την γκουρμέ κυπριακή εκδοχή.

Δεν είναι τυχαίο που το χαλλούμι θεωρείται ως ο γευστικός "θησαυρός" του τόπου μας. Στο εξωτερικό μάλιστα το έχουν αναδείξει σε μια γαστρονομική λιχουδιά, που συναντιέται από γκουρμέ εστιατόρια μέχρι στα πιο ψαγμένα street food στέκια. 

Το παν στη μαγειρική άλλωστε είναι ο πειραματισμός και αυτή η συνταγή είναι η απόδειξη πως δεν μπαίνει φρένο στη δημιουργικότητα. 

Υλικά

  • Αιγοπρόβειο παραδοσιακό χαλλούμι Κουρούσιης
  • άθερμο μέλι Mellona
  • αυγά
  • αλεύρι 

Εκτέλεση 

  • Κόβεις το χαλλούμι σε μικρούς κύβους. 
  • Βουτάς τους κύβους στα αυγά και το αλεύρι. 
  • Τηγανίζεις τους κύβους μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. 
  • Σερβίρεις με άθερμο μέλι Mellona. 

 

 

Loader