Bombay Reimagined: Αυτή τη βόλτα αξίζει να την κάνεις σήμερα

Bombay Reimagined: Αυτή τη βόλτα αξίζει να την κάνεις σήμερα

Πήγαμε, είδαμε, προτείνουμε

Χθες, στην απογευματινή μας βόλτα στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, διαβήκαμε την πόρτα του πολυχώρου Γκαράζ όπου μας περίμενε μία ευχάριστη εικαστική έκπληξη. 

Μέσα από την έκθεση με τίτλο "Bombay Reimagined", τρεις δημιουργοί καλέστηκαν από το Bombay Sapphire Gin να αποδομήσουν το γνωστό brand και μέσα απ' την τέχνη τους, χρησιμοποιώντας ένα-ένα τα υλικά του, να δημιουργήσουν εκ νέου. 

Με ιδιαίτερα καλαίσθητη προσέγγιση, οι επισκέπτες βρεθήκαμε μπροστά σε δημιουργίες που συνδύαζαν το χρώμα του Bombay Sapphire Gin, το γυαλί του μπουκαλιού, τα βότανα που το εμπλουτίζουν και το… ίδιο το gin. 

Τρεις εξαιρετικές προσεγγίσεις με το Bombay Sapphire Gin να πρωταγωνιστεί… reimagined. 1

Η κεραμίστρια Σουζάνα Πετρή παίρνοντας έμπνευση από το λογότυπο του brand και τη βασίλισσα Βικτώρια δημιούργησε ένα εντυπωσιακό στέμμα με χαλκό και θραύσματα από το μπουκάλι με τον τίτλο Royal Sapphire. 

Ο visual artist Mister S με το έργο του Sapphire Daze έδωσε ζωή στα στοιχεία του Bombay Sapphire Gin με τo δικό του παιχνιδιάρικο touch δημιουργώντας street art καθώς και διαδραστικούς πίνακες με AR. 

Η aromatherapist GaiaOlea παίρνοντας έμπνευση από τη γυάλινη κατασκευή του αποστακτήριου της Bombay Sapphire στο Hampshire στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και από τα βότανα και τα στοιχεία του Bombay Sapphire Gin, δημιούργησε τον δικό της Garden of Sapphire, έναν κήπο-μινιατούρα σε μια γυάλινη κατασκευή με εξωτικά φυτά και βότανα που εμπλουτίζουν το Bombay Sapphire Gin.

Αξίζει να δεις από κοντά την πρωτότυπη αυτή έκθεση, σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου, και επιπλέον να κάνεις και στάση απ’ τον χώρο των δημιουργικών merchandise κάνοντας την παραγγελία σου. 

Bombay Reimagined 

Πολυχώρος Γκαράζ, Αμμοχώστου 16 (παλιά Λευκωσία)  

29 Ιουλίου (17:00-22:00) 

 

Loader