Έρχεται το Vegan Fam Festival και θα έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς

Έρχεται το Vegan Fam Festival και θα έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς

Στην Κύπρο για δεύτερη φορά

Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους vegan όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Κύπρο, στο Πάρκο των Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας, στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Το φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο σε vegan αλλά σε όσους ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τους ίδιους αλλά και για τον πλανήτη. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση του πλαστικού στο ελάχιστο, ενώ οι συσκευασίες μιας χρήσης απουσιάζουν εντελώς. Είναι ανοικτό για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το φεστιβάλ είναι μια ευκαιρία για το κοινό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να δοκιμάσει βίγκαν φαγητό και ποτό, να ψωνίσει και να διασκεδάσει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ελιάς στη Λάρνακα.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τον βιγκανισμό μέσα από ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια, να δοκιμάσετε νόστιμα φαγητά και γλυκά, να παρακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα και μαγειρικής, κηπουρική, έκθεση προϊόντων, παιδική γωνιά και να ακούσετε ζωντανή μουσική.

''

Info:

10 Σεπτεμβρίου

Πάρκο Ελιάς, Ψεματισμένος 7743 στη Λάρνακα

Ώρα 11:00 - 23:00

Για πωλητές/εκθέτες: 99326371

Για εθελοντές: 99335028

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader