To Fork Food Market μετακομίζει σε νέο location

To Fork Food Market μετακομίζει σε νέο location

Σε μια μεγάλη αποθήκη στον Στρόβολο

31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου τα 2 επόμενα events

Σε κείμενο που μας στάληκε από τους διοργανωτές του market, αναφέρεται:

Σας ευχόμαστε όλους καλή χρονιά (καλή δεκαετία μάλιστα) και να βρίσκετε πάντα μπροστά σας αυτά που επιθυμείτε και χρειάζεστε! Επ’ευκαιρίας αυτής της νέας αρχής θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στις επόμενες μας δύο εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος τέλος Γενάρη και αρχές Φεβράρη. Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες που πρέπει να σημειώσετε είναι οι εξής Παρασκευές: 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου. Όπως συνηθίζουμε θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεκτούμε στις 7μμ, το φαγητό θα σερβίρεται μέχρι τις 11μμ ενώ η μουσική και το μπαρ θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ.

Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας και κάτι νέο που δεν συνηθίζουμε. Και αυτό είναι η καινούρια τοποθεσία των εκδηλώσεων μας! Για αυτές της 2 βραδιές έχουμε ανακαλύψει ένα μεγάλο κλειστό χώρο-αποθήκη στην καρδιά του Στροβόλου ο οποίος, όντας άδειος, προσφέρεται για διαμόρφωση και μετάμορφωση σε τέλειο τοπίο για τη διεξαγωγή του Fork Food Market. Ήδη έχει αρκετό καιρό που τον επισκεπτόμαστε και οργανώνουμε αυτή τη διαδικασία και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα που θα αντικρύσετε θα είναι πανέμορφο και πολύ ελκυστικό.

Όσο αφορά το πιο σημαντικό κομμάτι των βραδιών μας, δηλαδή το φαγητό, πέραν των παλιών και αγαπημένων πωλητών θα έχουμε μία καινούρια συμμετοχή. Όσες φορές κι αν έχουμε δοκιμάσει pulled pork, καμία δεν συγκρίνεται με αυτό που έρχεται στο Fork τώρα. Σιγοψημένο/καπνισμένο για δέκα και πλέον ώρες σε φωτιά από ξύλα μηλιάς, ο Ιούλιος έχει σίγουρα καταφέρει να τελειοποιήσει τη συνταγή του γι’αυτό αν σας αρέσει αυτό το πιάτο πρέπει οπωσδήποτε να έρτετε να το δοκιμάσετε.

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!

Πάρε μια διπλής ανάγνωσης γεύση από φωτογραφίες περασμένων εκδηλώσεων:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook (www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email ([email protected]) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799567591/ +35799395261.

Loader