Hilton Nicosia, ένας απόλυτα ανανεωμένος προορισμός στην πρωτεύουσα

Hilton Nicosia, ένας απόλυτα ανανεωμένος προορισμός στην πρωτεύουσα

Ο πρωταγωνιστής της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα μάς καλεί να γνωρίσουμε το απόλυτα ανανεωμένο του πρόσωπο

Πλήρως ανανεωμένο και πιο όμορφο από ποτέ, το Hilton Nicosia υποδέχεται ενοίκους και επισκέπτες στο πεντάστερο περιβάλλον του. Σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα όπου η απλότητα συναντάται με την πολυτέλεια και η οικειότητα δένει αρμονικά με την κομψότητα, ο πρωταγωνιστής της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα καλεί το κοινό να το επισκεφθεί και να απολαύσει μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Η αλλαγή είναι άμεσα εμφανής, με την αισθητική στο πλήρως μεταμορφωμένο λόμπι του ξενοδοχείου να αποπνέει αρχοντιά και αρμονία προβάλλοντας τη συνύπαρξη τού διαχρονικά κλασικού με το μοντέρνο αρχιτεκτονικό design. Με τις χρυσές λεπτομέρειες και τους γήινους διακριτικούς χρωματισμούς να αναδεικνύουν τη δυναμική υπόσταση της νέας ταυτότητας του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα νιώσει άνετα και ευχάριστα, απολαμβάνοντας παράλληλα προσωπικές στιγμές σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον. Ένας ιδιαίτερα ελκυστικός χώρος για συναντήσεις, καφέ, ποτό ή γλυκό για όλες τις ώρες στην πρωτεύουσα.

Διάβασε Επίσης: Ουκρανία: Η φωτογραφία με τα 109 άδεια παιδικά καρότσια κάνει το γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)

3

Ακολουθώντας τα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Hilton δημιουργήθηκε επιπρόσθετα ένας ολοκαίνουργιος χώρος, το Executive Lounge. Ιδανικό για τους ενοίκους του ξενοδοχείου που επιθυμούν ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα με φαγητό και ποτό σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, το Executive Lounge εισάγει ουσιαστικά ένα concept που συναντάται κυρίως στον διεθνή χώρο. 

Το εστιατόριο Olympia έχει τύχει πλήρους μεταμόρφωσης με νέο σχεδιασμό και επίπλωση, ενώ υιοθέτησε μια από τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση, το live cooking. Οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν και σερβίρουν σε πραγματικό χρόνο το πολυβραβευμένο πρόγευμά του, όπως και θεσπέσια γεύματα στους πολυτελείς μπουφέδες του εστιατορίου. 

Διάβασε Επίσης: Yulia Vus: Η Ουκρανή καλλιτέχνης που δείχνει τον πόλεμο μέσα από τα κόμικ της

1

Το Mint Bar, με θέα την πισίνα και ένα περιβάλλοντα χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς μέσα στο πράσινο, αποτελεί όαση στο κέντρο της Λευκωσίας και καλεί το κοινό να απολαύσει τα πιο ωραία πιάτα και cocktails. 

Όλα τα δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου έχουν πλήρως ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί με βάση τις πιο πρόσφατες διεθνείς προδιαγραφές.  

Η ολική μεταμόρφωση του ξενοδοχείου προήλθε μέσα από μια σοβαρή επένδυση και προσεκτικό σχεδιασμό, με το Hilton Nicosia να τοποθετείται οριστικά στην ελίτ του τομέα της φιλοξενίας.

 

 

Loader