Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη πιτσαρία στη Λεμεσό

Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη πιτσαρία στη Λεμεσό

Το μαγαζί προσφέρει και λαχταριστά γλυκά

Γράφει η Μαρία Πρατσή


Αρκετές είναι οι πιτσαρίες που έχω επισκεφτεί κατά καιρούς, ωστόσο με αυτή που έχω «κολλήσει» το τελευταίο διάστημα είναι η Pizza Express Limassol. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Μπαίνοντας μέσα στο χώρο του εστιατορίου η μυρωδιά της φρεσκοψημένης πίτσας σε ταξιδεύει κατευθείαν στην Ιταλία, χωρίς υπερβολές.

' '

Ξεκινήσαμε με το ορεκτικό μας που ήταν μια ποικιλία από αλλαντικά που για τα τέσσερα άτομα ήταν υπερ αρκετή και πεντανόστιμη. Είναι η τρίτη φορά που το παραγγέλνω και κάθε φορά μένω ικανοποιημένη.

' '

Αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε είναι η American Pizza που έχει φρέσκια μοτσαρέλα, πεπερονι και tomato sauce. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται μια κλασική πίτσα, όμως τα απλά είναι τα πιο δύσκολα και συνάμα τα πιο νόστιμα οπότε αξίζει να την δοκιμάσεις.

' '

Στην συνέχεια, δεν θα μπορούσα να πάω στην αγαπημένη μου πιτσαρία και να μην παραγγείλω την απόλυτη Leggera Pomodoro Pesto. Εξίσου νόστιμη με light μοτσαρέλα, tomato sauce, cherry tomatoes, φρέσκο βασιλικό και πέστο με garlic oil. Και οι δυο πίτσες είχαν λεπτό φύλο που τις έκανε πιο απολαυστικές και τραγανές.

' '

' '

' '

Η βραδιά έκλεισε με γλυκό τρόπο αφού στο τέλος παραγγείλαμε μια δροσιστική τάρτα λάιμ με νότες φρέσκιας φράουλας και αυθεντική ιταλική πανακότα σερβιρισμένη από σάλτσα φρούτων του δάσους, ενώ το κατάστημα μάς κέρασε και κέικ σοκολάτας το οποίο είχε σοκολατένιο σιρόπι και δίπλα παγωτό βανίλια. Ήθελες να κάνεις βουτιά μέσα.

Το εστιατόριο είναι πολύ μεγάλο, διαθέτει διώροφο εσωτερικό χώρο, αλλά και εξωτερικό για όσους αντέχουν το κρύο και καπνίζουν. Καλής ποιότητας είναι και το κρασί της Pizza Express καθώς υπάρχουν ψυγεία όπου φυλάσσονται τα κρασιά και όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει.

' '

' '

' '

Μείναμε για άλλη μια φορά απόλυτα ευχαριστημένοι και πρωτίστως χορτασμένοι. Είναι ιδανικό μέρος για σάββατο βράδυ. 

Η Pizza Exress βρίσκεται στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 14 στην Λεμεσό.

Κρατήσεις: 25318709

Loader