Κύπρος: To νέο rooftop bar που θα συζητηθεί

Κύπρος: To νέο rooftop bar που θα συζητηθεί

Ανοίγει την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου

Στην καρδιά της Λάρνακας, στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή Πλατεία Ερμού, εδώ και λίγο καιρό αναμένεται η πολυαναμενόμενη ξενοδοχειακή άφιξη του Samirana Boutique Hotel. Για να συστηθεί καλύτερα μαζί μας, μας παρουσίασε αρχικά τον Σεπτέμβριο το La Cafette café-bar-restaurant το οποίο και βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου όμως έχει σκαρφαλώσει επίσης το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar! Πρόκειται για έναν εκλεπτυσμένο χώρο με μοντέρνα αισθητική, όπου οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν, δημιουργώντας μια φιλόξενη λάμψη, και θα θέλεις σίγουρα να το επισκεφθείς με την παρέα σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης.

fafafa

Πατώντας το πόδι σου στο Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar θα ενθουσιαστείς με την υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο την Πλατεία Ερμού και σε φόντο την φημισμένη Παραλία των Φοινικούδων.    

Το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar μπορείς να το επισκεφθείς από το απόγευμα και να απολαύσεις τον καφέ σου, και ενώ βραδιάζει έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια μεγάλη γκάμα ντόπιων και εισαγόμενων κρασιών, αλλά και μοναδικά Signature & Classic Cocktails σε προσιτές τιμές τα οποία έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι bartenders του. 

Βάζοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω αλλά και το γεγονός ότι θα είναι ένα από τα ελάχιστα bars σε ταράτσα της πόλης μας, είναι μια άφιξη που αξίζει αναμφισβήτητα να επισκεφθείς!

Το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.
Ώρες λειτουργίας: 6μ.μ. – 2π.μ.

Loader