"Μια Μέρα στη Σαγκάη": Η πολυαναμενόμενη ταινία ελληνοκινεζικής παραγωγής

"Μια Μέρα στη Σαγκάη": Η πολυαναμενόμενη ταινία ελληνοκινεζικής παραγωγής

Η ιστορία ενός Έλληνα και μιας Κινέζας, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ξηρού, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μοθωναίο

Το «Μια μέρα στη Σαγκάη» είναι η πρώτη ελληνοκινέζικη ταινία του Βασίλη Ξηρού με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Μοθωναίο, Tu Hua, Feng Jiaqi και Zhang Zhen.

Η ταινία «Μια μέρα στη Σαγκάη» είναι η ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην όμορφη πόλη της Κίνας και την ιστορία μιας Κινέζας, της Jinxi, και ενός Έλληνα, του Πάνου.

Διάβασε Επίσης: Ο «Απατεώνας του Tinder» “έκοβε” βόλτες και στη Λεμεσό

Η ελληνική και κινέζικη κουλτούρα συναντιούνται όταν η Jinxi, μία βιολονίστα που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές, στα πρόθυρα της αναχώρησης της, γνωρίζει τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που μόλις έχει φτάσει στη Σαγκάη και ο κόσμος της αναστατώνεται. 

Η σχέση τους, μέσα σε μόλις μια μέρα, θα περάσει διάφορες φάσεις και θα τους φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα που θα καθορίσουν τη ζωή τους. Δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται για να επηρεάσουν ο ένας τον άλλον αλλάζοντας την κοσμοθεωρία τους καθώς παράλληλα περιηγούνται μέσα στη Σαγκάη. 

Διάβασε Επίσης: Φοβερό βίντεο με αυτοσχεδιασμό της Meryl Streep για σκηνή του «Don’t Look Up»

Η πολυαναμενόμενη ταινία κάνει την πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την παρουσία της στα κυπριακά σινεμά. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader