Πήγαμε στο Emotions Festival και ήταν ακόμη πιο εκπληκτικό απ' ό,τι περιμέναμε (Βίντεο)

Πήγαμε στο Emotions Festival και ήταν ακόμη πιο εκπληκτικό απ' ό,τι περιμέναμε (Βίντεο)

Ήταν μια εμπειρία ζωής, που πολύ χαιρόμαστε που τη βιώσαμε

Όταν ανυπομονείς για κάτι, δύο τινά μπορούν να συμβούν. Είτε να απογοητευτείς γιατί δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες σου είτε να εκστασιαστείς γιατί τις ξεπέρασε κατά πολύ. Στην περίπτωση του Emotions λοιπόν συνέβη ακριβώς το δεύτερο, με όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί να ομολογούν πως βίωσαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που θα έχουν να λένε για μια ζωή.

Δεν κρύψαμε ποτέ ότι περιμέναμε διακαώς το σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου, για να δώσουμε το παρών μας στο Emotions Festival, που με μεγάλη μας χαρά και τιμή ως Avant Garde ήμασταν χορηγοί. 

Oι διοργανωτές μάς υποσχέθηκαν το απόλυτο φεστιβάλ techno μουσικής και το έκαναν πράξη, με το φαγητό να είναι άφθονο και το ποτό να ρέει αδιάκοπα καθ' όλη τη διάρκεια. Παρόλο που ένα τέτοιου είδους φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, όλα κύλησαν στην εντέλεια, δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία για ένα ατελείωτο διήμερο πάρτι. Και γι΄ αυτό, οφείλουμε να πιστώσουμε την άψογη διοργάνωση! Ειδικά για εμάς που διανυκτερεύσαμε στον χώρο μαζί με εκατοντάδες άλλους, εξίσου ενθουσιασμένους με εμάς. 

emotions

Τα όσα βιώσαμε, δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Όλα τα συναισθήματά μας, ήταν στο μάξιμουμ. Άνθρωποι από διαφορετικά background βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, με κοινό κώδικα επικοινωνίας την ίδια τη μουσική. Όλοι χόρευαν ασταμάτητα, χαρίζοντας κάθε φορά το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους DJ αμέσως μετά την ολόκληρωση του set  τους, καθώς όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν τα ρέστα τους στα decks. Το line up που στήθηκε με επιμέλεια, με καταξιωμένους διεθνείς DJs, δικαίωσε τους διοργανωτές, με τη μουσική να μη σταματάει στιγμή. Οι εννιά καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μέσω της μουσικής τους, κατάφεραν να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του "συναισθηματικού ουράνιου τόξου" μέσα στο δάσος. Ακριβώς δηλαδή ό,τι υποσχέθηκαν.

emotions

O χώρος από την άλλη, απογείωσε την όλη εμπειρία. Το Angel's Hills Resort στα υπέροχα Καμπιά ήταν ακόμη πιο μαγευτικό απ' ό,τι περιμέναμε, με το εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε με τα laser lights και του καπνούς, να "αγκαλιάζουν", χωρίς να επισκιάζουν τη δυναμική του φυσικού τοπίου. 

 Οι περισσότεροι από την ομάδα μας πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν σε ένα τέτοιο φεστιβάλ και ομολογούμε πως θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία μάς τη χάρισε το Emotions, που ήταν άψογο από κάθε άποψη. Γι΄ αυτό και μπορούμε να πούμε, χωρίς ίχνος υπερβολής, πως είμαστε σίγουροι ότι θα εξελιχθεί σε θεσμό και ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά φεστιβάλ του νησιού μας, ακόμη και αν έχεις την ψευδαίσθηση πως η techno δεν είναι για σένα! Γιατί μάντεψε; Είναι. Φτάνει να αφεθείς στον ρυθμό της και τα συναίσθηματά σου...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loader