Το Σκαλί Αγλαντζιάς φοράει τα καλοκαιρινά του και μας υποδέχεται

Το Σκαλί Αγλαντζιάς φοράει τα καλοκαιρινά του και μας υποδέχεται

Μάθε εδώ για όλες τις συναρπαστικές εκδηλώσεις

Θερινό σινεμά, συναυλίες, θέατρο! Το Σκαλί Αγλαντζιάς φαίνεται να διανύει την καλύτερή του φάση αυτή τη σεζόν και μας προσκαλεί για υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές κάτω απ' τα αστέρια!

Ατζέντα εκδηλώσεων 

1 Ιουλίου 

Ό,τι Αγαπήσαμε.. 

Στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των Κυπρίων καλλιτεχνών και την επανεκκίνηση των καλλιτεχνικών και συναυλιακών βραδιών, η Μουσική Σκηνή Red παρουσιάζει τους καταξιωμένους και εξαίρετους Κύπριους τραγουδιστές Αννίτα Κωνσταντίνου, και Δημήτρη Σουρουλλά, με συνοδεία των ταλαντούχων μουσικών Μάρας Φιλίππου στο πιάνο και Γιώργου Δημητρίου στο μπουζούκι. 

Περισσότερα εδώ 744


2 Ιουλίου 

Alaloum 

Νύχτες γεμάτες μουσική στην όμορφη Πλατεία που βρίσκεται στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Mε τους Θεόδωρο Αγαθοκλέους, Γιάννη Καραμπάτσο και Νεκτάριο Λανίτη.

Περισσότερα εδώ 74856


3 Ιουλίου 

Θερινός Κινηματογράφος

Η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή κινηματογραφική διοργάνωση της χρονιάς είναι γεγονός!

Από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου, το Αμφιθέατρο του Σκαλιού Αγλαντζιάς μετατρέπεται σε ένα ευρύχωρο θερινό σινεμά και υποδέχεται το Aφιέρωμα στον Kυπριακό Kινηματογράφο.

Οι προβολές διαρκείας, περιλαμβάνουν 26 ταινίες 22 Κυπρίων σκηνοθετών, μεταξύ αυτών και πολλών που έχουν διακριθεί διεθνώς.

Περισσότερα εδώ 355


8 Ιούλιου 

Τι είναι αυτό που μας ενώνει

Mια μια μαγευτική βραδιά στη Λευκωσία με όμορφα τραγούδια... με μουσικές που μιλούν στη ψυχή

για να θυμηθούμε όλα αυτά που μας κάνουν να ονειρευόμαστε. Τραγουδούν οι: Μάριος Κούμας, Στέλιος Μάτσης, Ανδρέας Πετρίδης, Νικόλας Μαυρίδης. 

Περισσότερα εδώ 978585


21/7 

Στ.Μάππουρας Μ.Θεοδώρου Γρ. Χριστοδούλου

Με διάθεση καλοκαιρινή το RED. και πολλοί αγαπημένοι κύπριοι καλλιτέχνες, δίνουν το συνθημα για την επανεκκινηση των μουσικων μας βραδιών. Συμμετέχουν: Στέλιος Μάππουρας, Μιχαέλα Θεοδώρου, Γρηγόρης Χριστοδούλου.

Περισσότερα εδώ 345


22/7 

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ  56

Περισσότερα εδώ


18 & 19/7

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΗΣ

Το The Dance Studio – Annita Hatjieftychiou Ltd παρουσιάζει το χορευτικό έργο «Ημέρα Μνήμης Γης», σε ένα πρωτότυπο φουτουριστικό σενάριο γραμμένο από την γνωστή χορογράφο Αννίτα Χατζηευτυχίου. Μαζί με τους δασκάλους της σχολής της ετοίμασαν ένα υπερθέαμα πρόκληση, όπου το μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, το hip hop και το break dance όχι μόνο συνδέονται αναμεταξύ τους αλλά συνυπάρχουν μαζί στην ίδια σκηνή και σε κοινές χορογραφίες. Βραβευμένοι και διακεκριμένοι χορευτές/τριες και ομάδες της σχολής ερμηνεύουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σαν νεαροί επαγγελματίες, με τη συμμετοχή των πάνω από 100 μαθητών.

Περισσότερα εδώ annita


27 & 28 Ιουλίου

ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ

Τα έργα του Ζωρζ Φεντώ. Όσο «επιφανειακά» και «αντιπνευματικά» φαίνονται, τόσο απαιτητικά είναι στη σκηνική τους πραγμάτωση. Η φάρσα, αυτό το υποείδος της κωμωδίας, που αντιμετωπίζεται συνήθως με απαξιωτικό τρόπο από καλλιτέχνες και καλλιτεχνίζοντες, είναι ο χώρος που ο ηθοποιός οφείλει να γίνει δημιουργός και ποιητής ενός χρόνου που την ίδια στιγμή θα τον συμμεριστεί το κοινό. Στόχος είναι το γέλιο το πρωτόγονο. Δηλαδή η μεγάλη μας παρηγοριά.

Περισσότερα εδώ raftis


29/7

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ 

Κι αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας θα συνεχίσει τα ταξίδια του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο

Μαζί με τους φίλους του, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, κόντρα στο «γκρίζο» της εποχής, θα φέρουν χρώμα στα καλοκαιρινά μας βράδια με το κέφι, το μεράκι τους και πολλά αγαπημένα τραγούδια, παλιά, νεότερα, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές.

Περισσότερα εδώ  345

 

 

Loader