Αυτές είναι σειρές που θα δεις μετά το Bridgerton

Αυτές είναι σειρές που θα δεις μετά το Bridgerton

Αν σου άρεσε το Bridgerton τότε πάρε σημειώσεις

Η αγαπημένη σειρά Bridgerton, αυτή την εβδομάδα, έσπασε άλλο ένα νέο ρεκόρ προβολών με τη δεύτερη σεζόν της, αφού τις πρώτες δύο εβδομάδες προβλήθηκε για 115,75 εκατομμύρια ώρες και εμφανίστηκε στο top 10 σε 91 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι οι φαν της σειράς είναι αρκετοί σε όλο τον κόσμο. Και γιατί όσοι δεν τελειώσαν ήδη τη δεύτερη σεζόν, σίγουρα, οδεύουν προς το τέλος, εμείς προτείνουμε άλλες πέντε σειρές για όσους αγαπούν το drama, το σκάνδαλο, τα κοστούμια εποχής, ακόμη και τους ίδιους ηθοποιούς!

Gossip Girl

3

Πηγή

Η αλήθεια είναι ότι το Gossip Girl με το Bridgerton έχουν ένα κοινό σημείο. Αυτό είναι το σκάνδαλο και το gossip, αφού και τα δύο έχουν μια περσόνα που κρύβεται πίσω από μηνύματα ή έντυπα και διαδίδει τα νέα στην πόλη. Παρόλο που οι δύο σειρές είναι σε εντελώς διαφορετικές εποχές μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους καθώς επικρατούν και στα δύο τα ερωτικά σκάνδαλα, το drama στοιχείο και τα άφθονα elite πάρτυ.

Younger

3

Πηγή

Αν είσαι από τους πολύ πιστούς θαυμαστές της πρωταγωνίστριας του Bridgerton, Phoebe Dynevor, τότε πρέπει να τη δεις μερικά χρόνια πριν όταν ήταν εντελώς διαφορετική στη σειρά Younger. Παρόλο που ο χαρακτήρας της δεν εμφανίζεται μέχρι τη δεύτερη σεζόν, η αναμονή αξίζει τον κόπο. Στη σειρά υποδύεται μία νεαρή μητέρα αποφασίζει να αλλάξει εξ ολοκλήρου τη ζωή της, ενώ μπλέκεται σε πολλές “συναισθηματικές” περιπέτειες.

Διάβασε Επίσης: The Crown: Μετά το τέλος της σειράς έρχεται και η συνέχεια με prequel στο Netflix 

Outlander

3

Πηγή 

Η σειρά Outlander δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα. Το Outlander, όπως και το Bridgerton, βασίζεται σε μια μεγάλη σειρά ιστορικών ρομαντικών μυθιστορημάτων. Η ηρωίδα, Claire Randall, ταξιδεύει πίσω στον 18ο αιώνα, όπου ζει όλα τα ιστορικά γεγονότα της εποχής σε συνδυασμό με ίντριγκες και έρωτες. Οι εποχές που διαδραματίζονται οι δύο σειρές είναι πολύ κοντά χρονικά, έτσι σκηνικά αλλά και κοστούμια θα σου φανούν γνώριμα.

Downton Abbey

3

Πηγή

Το Downton Abbey είναι άλλη μια από τις σειρές που θα σου θυμίσει πολύ το επιτυχημένο Bridgerton. Η ιστορία χρονικά εκτυλίσσεται ένα αιώνα μετά από το Bridgerton. Στη σειρά αυτή θα δεις την οικογένεια Crawley που είναι επίσης γεμάτη από ίντριγκες, ενώ δεν λείπουν τα σκάνδαλα της κοινωνίας και αρκετές αναφορές στον “κλασικισμό” της βρετανικής αριστοκρατίας. 

Διάβασε Επίσης: Βραζιλία: Ο στρατός παρήγγειλε 35.000 χάπια Viagra για το προσωπικό του

Versailles

3Πηγή

Το Versailles είναι μια γαλλική σειρά εποχής, που σε αντίθεση με το Bridgerton, θα δεις τη γαλλική αριστοκρατία. Η σειρά ξεφεύγει από την αριστοκρατία της εποχής στην Αγγλία, που είδαμε στο Bridgerton, και παρουσιάζει πώς έχουν τα πράγματα στη Γαλλία. Τα θέματα που θίγει έχουν ομοιότητες καθώς θα δούμε την αριστοκρατία, έρωτες, φιλίες, σεξ, πόλεμους, σκάνδαλα και ίντριγκες. Ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ’ της Γαλλίας, χτίζει ένα πολυτελές ανάκτορο (τις Βερσαλλίες), που θα γίνει πεδίο μάχης για τον έρωτα και την πολιτική, ενώ παράλληλα χρυσό κλουβί για τους ευγενείς. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader