Fengaros Reacts: Το φεστιβάλ Φέγγαρος μετακομίζει στο διαδίκτυο

Fengaros Reacts: Το φεστιβάλ Φέγγαρος μετακομίζει στο διαδίκτυο

Από τις 10 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021

Μια εφικτή αντίδραση του δημοφιλούς φεστιβάλ στα σημεία των καιρών μας

Το δημοφιλές καλοκαιρινό φεστιβάλ Φέγγαρος μετακομίζει στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας δέκα κυπριακές μπάντες και σόλο καλλιτέχνες από τις 10 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021. Το Fengaros Reacts, μια εφικτή αντίδραση του φεστιβάλ στα σημεία των καιρών μας, θα δώσει την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό να παρακολουθήσει δωρεάν όλες τις παραστάσεις του, από τις σελίδες Fengaros Festival και Louvana Records στο Facebook, καθώς και από το κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

Το κοινό θα μπορεί να συντονιστεί και να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις, ενώ από τώρα και μέχρι το τέλος του φεστιβάλ θα μπορεί να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες κάνοντας εισφορές και αγοράζοντας τα προϊόντα τους.

“Πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία ενός live show, αλλά o κόσμος χρειάζεται μουσική, οι καλλιτέχνες χρειάζονται να παίξουν και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό παρά να μείνουμε άπραγοι», λένε οι ιδρυτές του φεστιβάλ Λευτέρης Μουμτζής και Αντρέας Τραχωνίτης.

ξκξηκξηκξηκ

Το line up του φεστιβάλ θα παρουσιάσει καλλιτέχνες από τους χώρους της pop-rock, rock, soul, world, folk και indie μουσικής δίνοντας έμφαση σε νέους δημιουργούς και σχήματα όπως οι Δημήτρης Μεσημέρης, Βασίλης Φιλίππου, Nama Dama, Private Garden, Λαλιά, George Sidiropoulos και Erika Soteri, αλλά και πιο γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Νικόλας Μεταξάς και τα γκρουπ Delirium Elephants και The smallest Creature. 

Όλες οι εμφανίσεις θα προβληθούν από το Studio eleven63 στη Λευκωσία, το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα για τις ανάγκες του φεστιβάλ.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 21:15 
Λαλιά: Νεοσύστατη χορωδία που ερμηνεύει με το δικό της τρόπο ρεπερτόριο από Μικρά Ασία, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Κύπρο, Κωνσταντινούπολη, Νότια Ιταλία ανάμεσα σε άλλα με συνοδεία λαούτου, λάφτας και νταουλιού.

σγσγσγσ

 

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 21:15 
Delirium Elephants: Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό του το γκρουπ από τη Λεμεσό μας χαρίζει ένα νόστιμο κοκτέιλ μελωδικής ποπ-ροκ με επιρροές από τα 60s, 90s αλλά και την ψυχεδέλεια

φφαφαφα
 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 21:15
George Sidiropoulos: Εμφάνιση με πενταμελή μπάντα, από τον ταλαντούχο μουσικό και τραγουδοποιό με έδρα την Καλιφόρνια, με soul και jazz επιρροές

γσγσγ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 21:15 
Private Garden: Φρέσκοι από το στούντιο όπου ηχογραφούσαν το πρώτο τους EP, το δυναμικό αυτό ροκ τρίο δίνει του πρώτη του ζωντανή παράσταση μετά από πολύ καιρό παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο τους υλικό με επιρροές από rock, blues και indie

φαφαφα
 

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 21:15
Nama Dama: Πειραματισμός, μουσικές ιστορίες ερμηνευόμενες με θεατρικότητα και ακραία φωνητικά με το πιάνο να κρατάει τη συνοδεία που πότε δανείζεται στοιχεία από την κλασική  μουσική και την folk και πότε από την ροκ και την soul. 
 

φαφαφαφα

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 21:15 
Δημήτρης Μεσημέρης: O τραγουδοποιός συνδυάζει τους ήχους του ρεμπέτικου και του έντεχνου τραγουδιού, προσφέροντας μας ένα φρέσκο ηχητικό αποτέλεσμα στην πρώτη ολοκληρωμένη του δουλειά με τίτλο ‘Έχω του κόσμου ποιήματα’
 

φαφαφα

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 21:15 
Metaxas: Μια σπάνια ακουστική εμφάνιση από τον γνωστό τραγουδοποιό
 

φαφαφα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 21:15 
The smallest Creature: Άρτιες εναλλακτικές ροκ συνθέσεις με κρυστάλλινα φωνητικά και πικάντικες κιθαριστικές γραμμές από το κουαρτέτο από τη Λάρνακα

φαφαφα

 

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 21:15 
Erika Soteri: Η νεαρή, ταλαντούχα τραγουδίστρια της soul μαζί με την ολόφρεσκη, εκρηκτική της μπάντα

΄κλξκλξκλξκλξκλ

 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 21:15 
Βασίλης Φιλίππου: Παρουσίαση καινούργιου δίσκου ‘Sol Aurore’, με αυθεντική μουσική βασισμένη στην κυπριακή παράδοση και διάλεκτο.

ηκλξηξκηκξηξκηξκηκλξ

10 - 31 Ιανουαρίου 2021 | Fengaros Reacts

Για όλες τις παραστάσεις εγγραφείτε στο κανάλι της Louvana Records στο YouTube

 

Loader