Η αστερόσκονη του Χόλιγουντ, τον Απρίλιο στη μικρή οθόνη

Η αστερόσκονη του Χόλιγουντ, τον Απρίλιο στη μικρή οθόνη

Το Novastars φωτίζει τις βραδιές μας

Ο Απρίλιος είναι εδώ και φέρνει μαζί του τα λαμπρότερα αστέρια της σεζόν στη μικρή οθόνη.

Η αστερόσκονη του Χόλιγουντ, μέσα από μία εξαίρετη επιλογή από υποψήφιες και βραβευμένες -στα σημαντικότερα φεστιβάλ παγκοσμίως ταινίες- πέφτει στο σαλόνι μας, φωτίζοντας τις βραδιές μας. 

Οι ζωντανές φαντασμαγορικές τελετές των βραβείων Sag και Bafta και το κόκκινο χαλί ξεδιπλώνονται μπροστά μας με μπόνους τα πάντοτε ενδιαφέροντα pre-shows των τελετών και πολλές ταινίες. Επιπλέον, η εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στα Oscar κλέβει εξίσου τις εντυπώσεις και μας καθηλώνει με τα κινηματογραφικά της αστέρια.

Όλες οι σπουδαίες ερμηνείες, οι λαμπεροί πρωταγωνιστές, οι μεγάλοι σκηνοθέτες... στο σαλόνι μας, μέσω του ΝovastarsHD, το κανάλι των βραβείων!  


TIP: Απ' τις διαθέσιμες ταινίες του Απριλίου, βάζουμε αστερίσκο και σημειώνουμε για τις 4/4 δύο εξαιρετικά φιλμ με τον Tom Hanks στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για τα “A Beautiful Day In The Neighborhood” και “Captain Phillips”!  hanks


Μεσούσης της πανδημίας, ο καλός κινηματογράφος και το ποιοτικό θέαμα είναι αναμφισβήτητα σύμμαχοί μας στις ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Και το NovastarsHD στη μικρή μας οθόνη, μας δίνει πολλούς λόγους να χαμογελάμε, να συγκινούμαστε και να σκεφτόμαστε δημιουργικά! Γι' αυτό και επικοινωνούμε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 22002200 για συνδρομές! 

Η αστερόσκονη του Χόλιγουντ ξεδιπλώνεται στο σαλόνι μας με βραβευμένες και υποψήφιες για τα σημαντικότερα κινηματογραφικά βραβεία ταινίες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βυθιστούμε στην πολυθρόνα, με μια κούπα ποπ κορν και χαμηλωμένα φώτα για να αφεθούμε στη μαγεία. 


ΜΑΘΕ ΟΤΙ: Δύο βραβευμένες ή υποψήφιες ταινίες προβάλλονται back2back κάθε βράδυ στις 21.30 στο novastarsHD της Νova Cyprus.


Οι 3 σημαντικότερες τελετές βράβευσης στο σαλόνι μας:

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Screen Actors Guild Awards (29/3 - 4/4) 

Τα ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς από το 1995 με έπαθλο το αγαλματίδιο ονόματι "The Actor". Φέτος θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση την απονομή των βραβείων στις 4 Απριλίου! 

Δες όλες τις υποψηφιότητες των βραβείων SAG για το 2021 ΕΔΩ 35

ΕΒΔΟΜΑΔΑ BAFTA (5/4 -11/4)

Τα Βραβεία Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα οποία απονέμονται από το σύλλογο British Academy of Film and Television Arts, για επιτεύγματα στο χώρο του κινηματογράφου, αποτελούν ως γνωστό τα αντίστοιχα βρετανικά βραβεία των Όσκαρ. Φέτος θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση την απονομή των βραβείων στις 11 Απριλίου! 

20.00 Bafta Films in Frame

21.00 Bafta Awards ceremony 

Δες όλες τις υποψηφιότητες των βραβείων BAFTA για το 2021 ΕΔΩ 123

ΕΒΔΟΜΑΔΑ OSCAR (19/4 -25/4)

Tα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που απονέμονται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών από το 1929! Μία εβδομάδα αφιερωμένη στις ταινίες που άφησαν εποχή. 

Δες όλες τις υποψηφιότητες των βραβείων OSCAR για το 2021 ΕΔΩ

- Περισσότερα στη σελίδα της Nova Cyprus στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα www.novacyprus.com για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus. 

Loader