Jim Carrey: Οι ταινίες που αποδεικνύoυν ότι δεν είναι μόνο κωμικός ηθοποιός

Jim Carrey: Οι ταινίες που αποδεικνύoυν ότι δεν είναι μόνο κωμικός ηθοποιός

Οι κορυφαίες δραματικές ταινίες με τον δημοφιλή ηθοποιό

Ο Jim Carrey είναι γνωστός και αγαπητός κυρίως μέσα από τις κωμικές σειρές που έχει παίξει, ωστόσο ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει και πιο δραματικούς ρόλους οι οποίο ξεχώρισαν.

Ακολουθούν πέντε από τις κορυφαίες ταινίες με δραματικό ύφος που πρωταγωνιστεί ο Jim Carrey και σημείωσαν επιτυχία.

Enternal sunshine of the spol

Όταν η σχέση τους γίνεται προβληματική, ένα ζευγάρι υποβάλλεται σε ιατρική διαδικασία για να "σβήσει" ο ένας τον άλλον από τις αναμνήσεις του.

Διάβασε Επίσης: Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι BioShock γίνεται ταινία στο Netflix 

The number 23

Ο Walter Sparrow αποκτά εμμονή με ένα μυθιστόρημα που πιστεύει ότι γράφτηκε για αυτόν, καθώς όλο και περισσότερες ομοιότητες μεταξύ του ίδιου και του λογοτεχνικού του alter ego φαίνεται να εμφανίζονται.

Διάβασε Επίσης: Stranger Things: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν 

I love you Phillip Morris

Ένα τροχαίο ατύχημα θα μεταμορφώσει τον Στίβεν Ράσελ από θρησκευόμενο οικογενειάρχη σε επιδέξιο απατεώνα που ζει μαζί με το σύντροφό του στο χλιδάτο Μαϊάμι. Όταν οι οικονομικές καταχρήσεις του αποκαλυφθούν, θα οδηγηθεί στη φυλακή όπου θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, τον κατάξανθο γαλανομάτη Φίλιπ Μόρις.

Dark Crimes

Μια έρευνα για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία στρέφεται σε στοιχεία που βρέθηκαν στο βιβλίο ενός συγγραφέα για ένα παρόμοιο έγκλημα. Βασισμένο στο άρθρο του 2008 "True Crimes - A Postmodern Murder Mystery" του.

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader