Netflix: Αυτά είναι τα ντοκιμαντέρ του Μαρτίου

Netflix: Αυτά είναι τα ντοκιμαντέρ του Μαρτίου

Τα 7 νέα ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας

Ένας μήνας γεμάτος νέες προσθήκες είναι ο Μάρτιος στο Netflix. Εκτός όμως τις νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε, έρχονται και 7 νέα ντοκιμαντέρ. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μας περιμένει.

Worst Roommate Ever 

Το ντοκιμαντέρ μπήκε στην πλατφόρμα την 1η Μαρτίου. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της. Τέσσερις αληθινές ιστορίες για μερικούς από τους χειρότερους συγκατοίκους που υπήρξαν ποτέ.  Στο Worst Roommate Ever θα δεις μεταξύ άλλων βίαιους απατεώνες και αδίστακτους δολοφόνους. 

Διάβασε Επίσης: Τα ντοκιμαντέρ που μιλούν για τις σχέσεις Ουκρανίας - Ρωσίας

Surviving Paradise: A Family Tale

Στο ντοκιμαντέρ “Surviving Paradise: A Family Tale” βλέπουμε ελέφαντες, λιοντάρια, λύκους και πολλά άλλα είδη που ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο, στην έρημο Καλαχάρι. Ωστόσο, η ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της. 

The Andy Warhol Diaries 

Το ντοκιμαντέρ “The Andy Warhol Diaries” προστέθηκε στην πλατφόρμα την 1η Μαρτίου και πρόκειται για μια σειρά-ντοκιμαντέρ μιας σεζόν. Η σειρά καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματα του Άντι Γουόρχολ. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (16/03)

Το “Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives” έρχεται στις 16 Μαρτίου. Πρόκειται για την ιστορία μιας 

καταξιωμένης ιδιοκτήτριας vegan εστιατορίου που παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και έτσι η ζωή της γυναίκας βγαίνει εκτός ελέγχου.

Animal (18/3)

Στις 18 Μαρτίου το ντοκιμαντέρ “Animal” επιστρέφει με δεύτερη σεζόν. Στο απίστευτο αυτό ντοκιμαντέρ βλέπουμε υπέροχα ζώα του κόσμου, σε τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμής όπως δεν τις έχουμε δει ξανά.

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

The Principles of Pleasure (22/3)

Η σειρά-ντοκιμαντέρ μίας σεζόν “The Principles of Pleasure” έρχεται στη μικρή οθόνη στις 22 Μαρτίου. Καταγράφει τη στιγμή που το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται στον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα μύθους γύρω από αυτόν. 

Μπορείς να δεις το trailer εδώ

Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/3)

Στις 30 Μαρτίου έρχεται το ντοκιμαντέρ “Trust No One: The Hunt for the Crypto King”. Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ' όσα φαίνονται.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader