Οι τρεις ιταλικές σειρές του Netflix που αξίζει να παρακολουθήσεις

Οι τρεις ιταλικές σειρές του Netflix που αξίζει να παρακολουθήσεις

Ανάμεσα τους το Generation 56K

Κακά τα ψέματα η άφιξη του Netflix στις ζωές μας έφερε την εξοικείωση μας με ταινίες και σειρές που δεν είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα. Αντίθετα, άνοιξε το δρόμο για να έρθουμε πιο κοντά σε ευρωπαϊκές και ασιατικές παραγωγές που στο παρελθόν δεν ήμασταν και τόσο συνηθισμένοι. Πέραν όμως από τις ισπανόφωνες ταινίες και σειρές που κατέκλυσαν το Netflix, τον τελευταίο καιρό ξεχωρίσαμε και τρεις ιταλικές σειρές που αξίζει να δεις.

An Astrological Guide for Broken Hearts

Η σειρά “An Astrological Guide for Broken Hearts” είναι μια ανάλαφρη και ευχάριστη σειρά που ασχολείται με τη ζωή της Alice που είναι παραγωγός εκπομπών σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Η ζωή της Alice ανατρέπεται εντελώς όταν στο δρόμο της έρχεται ένας γκουρού της αστρολογίας που τη βοηθά να βάλει τις σκέψεις της και τα “θέλω” της σε μια σειρά. Μετά τη γνωριμία τους η Alice δημιουργεί με επιτυχία την εκπομπή "Άστρα της Αγάπης", ενώ ο έρωτάς με ένα νεό συνεργάτη της στη δουλειά αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος. Η σειρά αποτελείται από δύο σεζόν. 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται ένα θρίλερ με την Julia Roberts στο Netflix

Generation 56K

Η μίνι, ιταλική σειρά Generation 56K θα σε κάνει να νοσταλγήσεις τα 90’s όταν για να μπεις στο Internet άκουγες τον χαρακτηριστικό ήχο που έκανε ο υπολογιστής για να ενωθεί. Η ιστορία αυτής της ευχάριστης σειράς μάς δείχνει την ενήλικη ζωή τριών φίλων από το σχολείο και παράλληλα κάνει αναδρομή στα 90’s όταν ήταν μόλις 12 ετών. Η ζωή του ενός από τους τρεις ανατρέπεται όταν θα συναντήσει τυχαία μια παιδική του φίλη, που όμως δε θα την αναγνωρίσει. 

Διάβασε Επίσης: Who killed Sara?: H ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

Luna Park

Άλλη μια ιταλική σειρά που μας μεταφέρει σε άλλη εποχή. Στη Ρώμη της δεκαετίας του 1960, μια νεαρή γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα που έχει μεγαλώσει στο τσίρκο της οικογένειάς της ανακαλύπτει απροσδόκητα ότι ανήκει σε δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader